Το «ευχαριστώ» του Χ. Στυλιανίδη στην Τζώρτζια Παναγιώτου (vid)

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Τζώρτζια Παναγιώτου, συνάντησε τον Κύπριο Ευρωπαίο Επίτροπο Ανθρωπιστικών θεμάτων και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη, συζητώντας μια για το μέλλον της Ευρώπης αλλά και την νέα γενιά, ενόψει και των ευρωεκλογών.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος, μιλώντας για το δύσκολο χαρτοφυλάκιο που είχε στα χέρια του αυτά τα χρόνια, εξήρε την συνεισφορά της υποψήφιας του ΔΗΣΥ και την βοήθεια που του παρείχε.

Ο κ. Στυλιανίδης, υπογράμμισε την εξαιρετική

της νομική κατάρτιση όπως είπε και την πολιτική της αντίληψη αλλά και τον φρέσκο αέρα που την διαπνέει και που έχει ανάγκη η Ε.Ε.

Ο ίδιος, ευχαρίστησε την Τζώρτζια Παναγιώτου για τις χρήσιμες συμβουλές που του παρείχε στη διαμόρφωση του προγράμματος RESCuΕ, το οποίο χαρακτήρισε ως την καταξίωση της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης.

Συζητώντας για τον ευρωσκεπτισιμό που υπάρχει σήμερα στην Ευρώπη αλλά και την Κύπρο έγινε η παραδοχή από πλευράς του Επιτρόπου για τις επικοινωνιακές αδυναμίες των ευρωπαϊκών Θεσμών να μεταφέρουν τα μηνύματα προς τους πολίτες.

Η Κύπρος, όπως αναφέρθηκε, έχει πολλαπλά οφέλη από την είσοδο της στην Ε.Ε., λαμβάνοντας πολλά δισεκατομμύρια από το 2004. Επίσης, σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, η Ε.Ε ήταν παρούσα στις διαπραγματεύσεις του Κραν Μοντανά, για να διασφαλίσει ότι στην όποια συμφωνία, θα εφαρμοστεί το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Σε σχέση με την αποχή κυρίως των νέων ανθρώπων από τις ευρωπαϊκές εκλογές, η Τζώρτζια Παναγιώτου, έστειλε το μήνυμα ότι με αυτό τον τρόπο συντηρούνται τα κακά κατεστημένα.

Από την πλευρά του, ο κ. Στυλιανίδης, χαρακτήρισε αυτές τις ευρωεκλογές ως πολύ πιο σημαντικές από άλλες, καλώντας τους πολίτες, και κυρίως τους νέους ανθρώπους, να προσέλθουν στις κάλπες ασκώντας το εκλογικό τους δικαίωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα