Το ευχαριστώ του Μπαλοτέλι στους οπαδούς που τον συγκράτησαν

Να ευχαριστήσει τους φίλους της Λίβερπουλ που στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον εμπόδισαν να λειτουργήσει για μία ακόμα φορά παρορμητικά και σίγουρα αυτοκαταστροφικά έσπευσε ο Μάριο Μπαλοτέλι.Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός που είχε ήδη σχεδόν αμέσως μετά την είσοδο του στον παιχνίδι στα μέσα του β’ μέρους δεχθεί κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Μάρτιν Ατκινσον για μία αψυχολόγητη αντίδραση σε προσπάθεια να πάρει την μπάλα από τον Φιλ Τζόουνς λίγα λεπτά αργότερα ενεπλάκη σε μονομαχία

με άλλο αμυντικό των φιλοξενούμενων , τον Κρις Σμόλινγκ. Με αμφότερους τους παίκτες να λειτουργούν κάθε άλλο παρά ορθόδοξα και να καταλήγουν να πέσουν άτσαλα στον περιμετρικό χαμηλό τοίχο μπροστά από την εξέδρα. Ο Μπαλοτέλι εμφανώς οργισμένος από την …συμπεριφορά του αντιπάλου του ήταν τότε έτοιμος να του …επιτεθεί . Με τους οπαδούς όμως των «κόκκινων» που ήταν πίσω να δείχνουν την δέουσα σωφροσύνη και να τον συγκρατούν.Και ο 25χρονος άσος σήμερα έχοντας ξεπεράσει τη ένταση του αγώνα και της στιγμής αναγνώρισε ότι οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας που όπως λέει και ο ύμνος της δεν τον άφησαν να βαδίσει μόνος (προς την βέβαιη αποβολή εν προκειμένω).

«Παρ’ όλες τις προσπάθειες μας το ματς δεν κύλησε όπως θέλαμε. Αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Δεν ήμουν μόνος στον αγωνιστικό χώρο YNWA» έγραψε στο σχετικό του μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο επιθετικός της Λίβερπουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα