Το μπλοκμπάστερ του Αυγούστου: Global Famous Order

Η McDonald’s παρουσιάζει το As Featured In Meal

Εδώ και δεκαετίες η McDonald’s δεν έχει σταματήσει να κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας από κλασικές ταινίες και αγαπημένες κωμωδίες μέχρι δημοφιλή τραγούδια και σειρές anime. Τώρα προσφέρουμε στους φανς μας μια θέση στην πρώτη σειρά για να δοκιμάσουν μια νέα εμπειρία! Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, το As Featured In Meal, έναν συνδυασμό γευμάτων που έχουν ξεχωρίσει όσες και όσοι λατρεύουν

το μενού της McDonald’s και τα οποία έχουν κάνει το πέρασμά τους από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη μουσική. Από τις 14 Αυγούστου το γεύμα θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ συμπρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν αποκλειστικά προϊόντα, αλλά και περιεχόμενο που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά δημόσια.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι φανς μπορούν να ξαναζήσουν τη μαγεία και να κλέψουν λίγη απ’ την αστερόσκονη των αγαπημένων τους χαρακτήρων και καλλιτεχνών με ένα από τα τρία κύρια προϊόντα του μενού, μαζί με συνοδευτικά, όλα τους ήδη διάσημα. Το γεύμα θα περιλαμβάνει Big Mac, Royal Cheese ή Chicken McNuggets, μαζί με τις διάσημες πατάτες των McDonald’s και ένα McFlurry.

«Δεν είναι μόνο οι πραγματικοί μας φανς που έχουν τις δικές τους προτιμήσεις όσον αφορά το μενού των McDonald’s και ξέρουν πάντα τι θέλουν να παραγγείλουν, είναι και οι αγαπημένοι μας ήρωες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, οι οποίοι κάνουν ακριβώς το ίδιο εδώ και δεκαετίες», δήλωσε ο Morgan Flatley, Global Chief Marketing Officer και Head of New Business Ventures της McDonald’s. «Το As Featured In Meal είναι μέχρι στιγμής η κορυφαία στιγμή του Famous Order και εμείς γιορτάζουμε τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της McDonald’s στον κόσμο της ψυχαγωγίας».

Και, φυσικά, θέλουμε οι φανς να αισθάνονται τόσο φρέσκοι και διάσημοι όσο και το γεύμα τους στα McDonald's. Συνεργαστήκαμε, λοιπόν, με την PALACE -μια εταιρεία με skate και street wear, με έδρα το Λονδίνο, που έχει συμπεριλάβει τη McDonald’s στα ανατρεπτικά, ευρηματικά σχέδια των προϊόντων της, αλλά και σε βίντεο που αφορούν το σκέιτμπορντ- για να δημιουργήσουμε custom-made προϊόντα. Οι φανς που επιλέγουν το As Featured In Meal μπορούν να σκανάρουν τον κωδικό QR στη συσκευασία για να έχουν πρόσβαση στην αποκλειστική σειρά προϊόντων PALACE McDONALD’S.

Είτε σας άρεσε να βλέπετε τη συνοδό του George Costanza να δηλώνει «Έχω πολύ καιρό να φάω Big Mac» στη σειρά Seinfeld από τη Warner Bros. Discovery, είτε σας αρέσει «να απολαμβάνετε τις λεπτομέρειες» στη ζωή, π.χ. ένα Royal Cheese, όπως ο Troy Dyer στην ταινία Reality Bites από τη Universal Pictures, αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να εξασφαλίσετε θέση στην πρώτη σειρά για να απολαύσετε το As Featured In Meal. Αποκτήστε το μέσω του McDonald’s App, μέσα στα εστιατόριά μας, αλλά και στα Drive Thru, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα