Το άστρο του, λάμπει ξανά!

Ξέρετε, κάποιες φορές η κριτική - η καλόπιστη πάντα - κάνει καλό. Όχι μόνο στο ότι ανατρέπει τα δεδομένα, αλλά αποδεδειγμένα μπορεί να δημιουργήσει καλύτερες καταστάσεις. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Λοΐζου Λοΐζου που βρέθηκε στο επίκεντρο πριν μερικούς μήνες, για την απόδοσή του. Ένα παιδί 18 χρονών...

Δούλεψε, έσκυψε το κεφάλι, πείσμωσε και το «άστρο του αρχίζει να λάμπει ξανά». Δεν το λέμε εμείς, αν και το πιστεύουμε ακράδαντα. Το είπε ο Λένον, λέγοντας ότι έχει όλα τα φόντα, με ηρεμία και δουλειά να γίνει ένα «μεγάλο αστέρι».

Στις δηλώσεις που είχε παραχωρήσει μετά τη σπουδαία

εμφάνιση του, που σφράγισε και την πρόκριση στον τελικό για το «τριφύλλι» είπε κάτι που ίσως - κακώς - να πέρασε στο ντούκου. 

«Πρώτα θέλω να δείχνω στον εαυτό μου ποιος είμαι και μετά στους υπόλοιπους».

Αυτό, δείχνει και την ωρίμανση του Λοΐζου και ως ποδοσφαιριστής, και ως χαρακτήρας. Ο ίδιος κατανόησε ότι το σημαντικό είναι να... πετάξει ο ίδιος, να φτάσει ο ίδιος το ταβάνι της απόδοσής του, να κάνει το λεγόμενο limit up και προς αυτή την κατεύθυνση οδηγείται. Το ιδανικό για έναν ποδοσφαιριστή, στην ηλικία του. 

Μία σεζόν που δεν κύλησε όπως όλοι περίμεναν στην Ομόνοια, ο Λοΐζος με τα δικά του σκαμπανεβάσματα, έχει καταφέρει να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του και μοναδικός του στόχος να σηκώσει, και αυτός, την κούπα στις 25 Μαΐου. Ίσως, να το χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλον...

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το άστρο του,λάμπει ξανά!