Το απόλυτο στην έδρα της...

Η ΑΕΛ εντός έδρας έχει το πάνω χέρι στο Τσίρειο στάδιο, μέχρι στιγμής δεν μετράει καμία απώλεια και το ίδιο στατιστικό θέλει να διατηρήσει και στην σημερινή αναμέτρηση με τον Ερμή (16:00). Το απόλυτο στη Λεμεσό είναι ένα επιπλέον κίνητρο σήμερα για την ομάδα του Κέρκεζ, που θα φιλοξενήσει τον ανεβασμένο Ερμή μετά τη τονωτική του νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας. 

Οι "γαλαζοκίτρινοι" της Λεμεσού θέλουν ν' αξιοποιήσουν στο έπακρον την έδρα τους, ν' αποδείξουν ποια ομάδα κάνει κουμάντο και να βάλει δύσκολα στον Ερμή. Δεν είναι μόνο οι νίκες

που πέτυχε στη Λεμεσό με Σαλαμίνα - Καρμιώτισσα και Ένωση, αλλά και τα γκολ που σημειώθηκαν αφού οι ποδοσφαιριστές του Κέρκεζ βρήκαν δίχτυα 9 φορές.

Ο Βόσνιος τεχνικός μελέτησε πολύ καλά τον σημερινό αντίπαλο, είδε και το πρόσφατο ματς στο "Αμμόχωστος" και θα παρατάξει ό, τι καλύτερο διαθέτει ώστε η ΑΕΛ να πετύχει την 6η της νίκη και να φτάσει στους 18 βαθμούς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκαζαριάν, Έουλερ και Ράσο, σ' αντίθεση με τον Μαέ που πρόλαβε να συμπεριληφθεί στην αποστολή. 

Keywords
Τυχαία Θέματα