Το απόλυτο μπλε του Ομίλου Λεπτός

Η Ελλάδα είναι μια χώρα γεμάτη πολιτισμό, μύθους και θρύλους και ένα έθνος περήφανο για την πλούσια κληρονομιά και τις παραδόσεις της. Φημισμένη για τη φυσική ομορφιά και το εντυπωσιακό της τοπίο, η Ελλάδα και τα νησιά της είναι τόσο μοναδικά λες και οι ίδιοι οι Έλληνες Θεοί σκόρπισαν μικρά κομμάτια παραδείσου στη θάλασσα, αυτά που σήμερα γνωρίζουμε ως τα Ελληνικά νησιά.

H Ελλάδα

είναι μια ζωντανή και φιλόξενη χώρα που τα προσφέρει όλα: εξαιρετικό κλίμα, ποιοτικό φαγητό, φιλικούς ντόπιους, εκπληκτική ιστορία και μοναδικό, μεσογειακό τρόπο ζωής. Παράλληλα, αποτελεί πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια εξοχική κατοικία ή μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Λεπτός σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου σε μια από τις πιο διάσημες και δημοφιλείς χώρες του κόσμου, καθώς και την ευκαιρία να απολαμβάνεται απεριόριστες ηλιόλουστες μέρες και το απόλυτο γαλάζιο της απέραντης θάλασσας και του ουρανού.

Με τα έργα Aegean Blue Apartments I, Aphrodite Beachfront I, II &III, Viglia Beach Villas, &Fournado στην Κρήτη και το Santorini Villas στη Σαντορίνη και το Paros Gardens στην Πάρο, οι επιλογές είναι πολλές.

Aegean Blue Apartments I – Κρήτη

Τα Aegean Blue Apartments του Ομίλου Λεπτού είναι ένα σύγχρονο έργο σχεδιασμένο γύρω από μια κοινόχρηστη πισίνα και περιβάλλεται από διαμορφωμένους κήπους που συμπληρώνουν τέλεια το έργο. Το έργο διαθέτει ευρύχωρα διαμερίσματα, ατέλειωτη θέα στη θάλασσα και τα μαγευτικά νερά της Μεσογείου, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ανέσεων και υπηρεσιών.

Aphrodite Beachfront I, II &III – Κρήτη

Kάπου ανάμεσα στην απέραντη παραλία που εκτείνεται προς τα δυτικά της πόλης των Χανίων και μόλις λίγα λεπτά από το εμβληματικό ενετικό λιμάνι, η Αφροδίτη γεννιέται ξανά μέσα από τα κύματα. Αυτή τη φορά όμως, επιλέγει να μείνει αιώνια δίπλα στην παραλία και να χαρίσει το όνομα της στο πιο κοντινό παραλιακό έργο του Ομίλου Λεπτού. Καταπράσινοι κήποι, τεχνητό ποτάμι και ελικοειδή μονοπάτια αγκαλιάζουν τα διαμερίσματα και τις επαύλεις του έργου, δημιουργώντας νέα πρότυπα διαμονής για την Κρήτη.

Το Aphrodite Beachfront διαθέτει μεγάλη πισίνα, μπαρ και εστιατόριο, καθώς και κοντινές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν μίνι μάρκετ, καταστήματα, φαρμακείο και στάση λεωφορείου. Το παραθαλάσσιο Aphrodite Beachfront προσφέρει μια επιλογή από διαμερίσματα ρετιρέ, μεζονέτες και επαύλεις με 1, 2 και 3 υπνοδωμάτια και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την ιδιοκτησία ενός ακινήτου στην Ελλάδα.

Viglia Beach Villas – Κρήτη

Το Viglia Beachfront Villas του Ομίλου Λεπτού βρίσκεται στα Χανιά και απέχει λίγα μέτρα από την ειδυλλιακή χρυσαφένια αμμουδιά της περιοχής. Το έργο είναι εμπνευσμένο από την παραδοσιακή, Κρητική  αρχιτεκτονική της περιοχής, καθώς οι επαύλεις είναι τυλιγμένες με την χαρακτηριστική πέτρα που χρησιμοποιείται σε πολλά από τα έργα του Ομίλου Λεπτός. Oι επαύλεις καλύπτουν οικόπεδα 1.500 έως 2.000 τετραγωνικά μέτρα και προσφέρουν λειτουργικούς χώρους, ευρύχωρα και άνετα δωμάτια και μοντέρνα μπάνια.

Fournado – Kρήτη

Το Fournado Hills παρουσιάζει μια εξαιρετική επιλογή για την ιδιοκτησία ενός ακινήτου σε μια αποκλειστική τοποθεσία στην πλαγιά ενός λόφου στην Ελλάδα. Με πανοραμική θέα στη Μεσόγειο και όχι μόνο, αυτό το ειδυλλιακό μέρος της Κρήτης βρίσκεται λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το φημισμένο ψαρολίμανο του Καστελίου και κοντά στις πανέμορφες παραλίες της Φαλάσαρνας και του Μπάλου. Το έργο προσφέρει διαμερίσματα 3 και 4 υπνοδωματίων.

Santorini Villas – Santorini

Στην περιοχή «Μονόλιθος» στη Σαντορίνη, στην ανατολική πλευρά αυτού του μοναδικού νησιού, βρίσκεται το έργο Santorini Villas του Ομίλου Λεπτός.  Μόλις 200 μέτρα από την παραλία, με εύκολη πρόσβαση στο κοντινό χωριό Καμάρι και στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, αυτό το παραθαλάσσιο έργο προσφέρει όμορφες επαύλεις, με διαμορφωμένους κήπους και ιδιωτικές πισίνες. Το έργο διαθέτει μια επιλογή από μπανγκαλόου και ιδιωτικές επαύλεις με 1, 2 και 3 υπνοδωμάτια.

Paros Gardens – Πάρος

Σε αρμονία με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, το έργο Paros Gardens αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό διακοπών άλλα και μια καλή επένδυση. Τοποθετημένο ακριβώς πάνω στη γραφική και ήσυχη παραλία του Μώλου, το έργο αποτελείται από διαμερίσματα και ιδιωτικές επαύλεις με 2 ή 3 υπνοδωμάτια. Εμπνευσμένο από την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, το Paros Gardens είναι συνώνυμο με τη μοναδικότητα και τη γοητεία του νησιού της Πάρου, συνδυάζοντας αρμονικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο. 

Leptos Panorama Hotel – Crete

Επιπλέον, για όσους σκέφτονται να αγοράσουν το δικό τους ακίνητο στην Κρήτη και θέλουν να γνωρίσουν την περιοχή εκ των προτέρων, μπορούν να μείνουν στο ξενοδοχείο Leptos Panorama στα Χανιά. Αυτό το αποκλειστικό και πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο αποτελεί μέρος της αλυσίδας Leptos Calypso Hotels και απέχει 5 χλμ. από τη γραφικά Χανιά και περίπου 20 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο. Το γνωστό φαράγγι της Σαμαριάς απέχει μόλις 30χλμ., ενώ τα εντυπωσιακά Λευκά Όρη της Κρήτης έχουν θέα στην καταπράσινη κοιλάδα που περιβάλλει το ξενοδοχείο. Το όνομα του ξενοδοχείου «Πανόραμα» υποδηλώνει το βασικό του χαρακτηριστικό, που είναι η πανοραμική θέα στον κόλπο των Χανίων και στο ιστορικό νησάκι Θόδωρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα