Το «αντίο» του Ντοναρούμα στη Μίλαν

Με ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό βίντεο ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα αποχαιρέτησε τη Μίλαν και ετοιμάζει βαλίτσες για Παρίσι, για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 22χρονος πορτιέρε, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της διοργάνωσης.

Ωστόσο, έφτασε η στιγμή για τον Ντοναρούμα να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με την Παρί και απλά απομένει

η επίσημη ανακοίνωση από τους Γάλλους!

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα αποχαιρέτησε την μεγάλη του αγάπη, την Μίλαν λέγοντας πως οι «ροσονέρι» θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

«Κάποιες επιλογές είναι δύσκολες, αλλά πρέπει να τις κάνεις. Ήρθα στη Μίλαν όταν ήμουν παιδί, φόρεσα 8 χρόνια αυτήν την φανέλα με τιμή. Υπέφερα πολύ κάποιες στιγμές, περάσαμε δύσκολα. Κερδίσαμε όμως, είχαμε και τις καλές μας στιγμές. Πανηγύρισα με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους όσους ήταν στον σύλλογο.

Πέτυχα και πολλούς ατομικούς στόχους με τους ροσονέρι! Πέρασε εκπληκτικές σεζόν με την Μίλαν, τις οποίες και δεν θα ξεχάσω ποτέ μου! Τώρα ήρθε η ώρα για να πω το αντίο, δεν είναι εύκολο όμως. Πάντως είναι η σωστή στιγμή για να κάνω μια αλλαγή. Όλοι είστε στην καρδιά μου, όλοι όσοι γνώρισα από την πρώτη ως την τελευταία μέρα. Εύχομαι στην Μίλαν τα καλύτερα και να συνεχίσει τις επιτυχίες! Θα είστε πάντα στην καρδιά μου ροσονέρι».

Πηγή κειμένου: gazzetta.gr

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Gianluigi Donnarumma (@gigiodonna99)

Keywords
Τυχαία Θέματα