Το αντίο του Μπόατενγκ στην Μπάγερν: «Το Μόναχο έγινε το δεύτερο σπίτι μου»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε την Μπάγερν Μονάχου ο Ζερόμ Μπόατενγκ. Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός αποχωρεί από τους πρωταθλητές Γερμανίας μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και δηλώνει έτοιμος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

«Υπάρχουν πολλές σελίδες να συμπληρώσω, κοιτώντας πίσω στα 10 χρόνια που βρίσκομαι στην Μπάγερν. Όταν έφτασα εδώ, οι στόχοι μου ήταν ανταγωνιστώ τους καλύτερους στον κόσμο, να παίξω στο Champions League και να

πάρω φανέλα βασικού. Αλλά, ειλικρινά, δεν μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ όλα αυτά που πέτυχα με τον σύλλογο σε αυτή την δεκαετία.

Κοιτώντας πίσω, ακόμη και τώρα μου φαίνονται κάπως εξωπραγματικά. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με παίκτες που είχαν απίστευτο ταλέντο και με σπουδαίους χαρακτήρες, εντός και εκτός γηπέδου. Είμαι κάτι παραπάνω από ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να κάνω όλα αυτά και να κερδίσω τα πάντα.

Ευχαριστώ όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, που ήταν δίπλα μου στα πάνω και στα κάτω, στους τραυματισμούς, όταν κάποιοι δεν πίστευαν σε μένα και κάποιοι άλλοι με είχαν ξεγράψει. Έλαβα τόσα πολλά μηνύματα και ευχές τις τελευταίες ημέρες και σας ευχαριστώ τον καθέναν ξεχωριστά. Θα σας είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την συμπαράσταση που μου δείξατε. Το Μόναχο έγινε το δεύτερο σπίτι μου και θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου. Είμαι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο», έγραψε.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα