Το Touareg . Ένα τετρακίνητο όχημα μεγάλων δυνατοτήτων!

Το Touareg προκαλεί όντας ένα τετρακίνητο όχημα μεγάλων δυνατοτήτων, φορτωμένο με τεχνολογία αιχμής, επιβλητικό ΚΑΙ πολυτελές! To Touareg ήρθε στο «σύμπαν» της αυτοκίνησης με πολλές υποσχέσεις. Παίρνοντας το όνομα του από τον ομώνυμο βερβερικό νομαδικό λαό, ήθελε ευθύς εξαρχής να αποδώσει το σκληροτράχηλο της κατασκευής και τη διάθεση του για περιπέτεια.

Ενδεικτικό της επιτυχίας του μοντέλου, το γεγονός ότι βρίσκεται στην τρίτη γενιά, μετά από 15 χρόνια επιτυχούς πορείας.

Στην Κύπρο κλέβει το ενδιαφέρον μας με την εκπληκτική έκδοση R-Line.

Εξωτερικά, σε σύγκριση με τη δεύτερη γενιά, τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα έχασαν τις καμπυλότητές τους, οι αεραγωγοί μεγάλωσαν, οι γρίλιες από διώροφες έγιναν τετραώροφες με πιο αεροδυναμικό σχήμα. Στην ουρά οι επιφάνειες των φώτων μεγάλωσαν, προβιβάστηκαν σε LED, προστέθηκε χρώμιο στο κατώφλι του χώρου φόρτωσης, του οποίου η πόρτα προαιρετικά ενεργοποιείται με το σύστημα Easy Open, ενώ επανασχεδιάστηκαν οι απολήξεις των εξαγωγών και ο διαχύτης.

Στο βασικό εξοπλισμό αξίζει να αναφέρουμε τους προβολείς xenon, τους αισθητήρες στάθμευσης, το διζωνικό κλιματισμό, την συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, θύρας USB και SD-Card, ενώ επιγραμματικά στον προαιρετικό εξοπλισμό, είναι άξια αναφοράς το Dynamic Light Assist ως σύστημα διαρκώς προσαρμοζόμενου φωτισμού και το Adaptive Cruise Control, που επιτρέπει στο όχημα να ακολουθεί σε σταθερή απόσταση το προπορευόμενο όχημα ή να ακολουθεί σταθερή ταχύτητα ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στο δρόμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vw.com.cy ή επικοινωνήστε με τη Unicars.

www.facebook.com/vwcyprus | www.unicars.com| www.vw.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα