Σφυρίζουν κανονικά οι διαιτητές (φωτος)

Κανονικά η 3η αγωνιστική των play-off. Ολοκληρώθηκε η συνεδρία των διαιτητών. Ομόφωνη απόφαση όπως σφυρίξουν κανονικά τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής των play-off.

Τι γράψαμε πριν: Αυτή τη στιγμή εκφράζονται τα μέλη του συνδέσμου. Συμφωνούν όλοι ότι κάτι πρέπει να γίνει. Υπάρχει και η άποψη ότι δεν είναι σωστό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από τι στιγμή που η πολιτεία δεν προχώρησε σε κάποια σύλληψη ή δεν πάρθηκαν κάποια μέτρα.

Τι γράψαμε πριν: Θα εισηγηθούν να σφυρίξουν κανονικά...Τον λόγο πήρε ο

Λεόντιος Τράτος ο οποίος έκανε αναφορά στις ζημιές από τις βομβιστικές επιθέσεις οι οποίες φτάνουν τις 20.000 ευρώ. Μάλιστα ο διαιτητές μεταξύ σοβαρούς και αστείου τόνισε πως έφτασε σε σημείο να μην παρκάρει κανείς δίπλα του.

Τι γράψαμε πριν: Θα εισηγηθούν να σφυρίξουν κανονικά. Μάγκες χαρακτήρισε τους διαιτητές ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κώστας Κουτσοκούμνης. Αποχώρησε από την αίθουσα ο πρόεδρος . Συνεδριάζουν οι διαιτητές.

Τι γράψαμε πριν: Θα εισηγηθούν να σφυρίξουν κανονικά οι διαιτητές...Σύμφωνα με πληροφορίες μας το Δ.Σ των διαιτητών ενώπιων της συνεδρία όλων των διαιτητών θα εκφράσει τη θέση ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να διαιτητεύουν τους αγώνες. Στα μέλη του συνδέσμου μίλησαν οι Μιχάλης Αργυρού πρόεδρος Σ.Δ.Κ αλλά και ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κώστας Κουτσοκούμνης.

Τι γράψαμε πριν: Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του Δ.Σ των διαιτητών. Αρχίζει η συνεδρία με τα μέλη. Το "παρών" του στη συνεδρία και ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κώστας Κουτσοκούμνης αλλά και πρώην πρόεδροι του συνδέσμου.

τι γράψαμε πριν: Ξεκίνησε η συνεδρία...To Δ.Σ του συνδέσμου ξεκίνησε πριν από λίγο συνέδρια ώστε στην συγκέντρωση με τους διαιτητές να ανακοινώσει τη θέση του Δ.Σ.

Ήδη στο οίκημα του συνδέσμου βρίσκονται ορισμένοι διαιτητές και βοηθοί που δεν ανήκουν στο Δ.Σ. Η φωτο είναι από την αίθουσα της συγκέντρωσης που θα γίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα