Το Madame Tussauds απομάκρυνε τα κέρινα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν!

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος απ' την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν, να αποποιηθούν της βασιλικής ιδιότητας. 

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του πριγκιπικού ζευγαριού ότι θέλει να παραιτηθεί από τα καθήκοντα και τα προνόμοιά του, το μουσείο απομάκρυνε από το πλευρό της «κέρινης Ελισάβετ Β'» τα ομοιώματά τους. Μέχρι σήμερα, ο Χάρι και η Μέγκαν στέκονταν δίπλα στην βασίλισσα της Αγγλίας και τον σύζυγό της Φίλιππο, Δούκα του Εδιμβούργου, ενώ από την άλλη μεριά βρίσκονταν - και παραμένουν - ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Τα

μοντέλα, μετακινήθηκαν τώρα ώστε να αποτυπωθεί και στο εσωτερικό της έκθεσης η απόφαση τους να αποσυρθούν και μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ Βρετανίας και Καναδά. «Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδρούμε στα απρόσμενα νέα της παραίτησης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ, από «πρεσβύτερα μέλη (σ.σ με την έννοια της αρχαιότητας) της βασιλικής οικογένειας», δήλωσε στον Independent ο γενικός διευθυντής του μουσείου, Στιβ Ντέιβις. 

«Καθώς είναι δύο από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ομοιώματα, φυσικά και θα παραμείνουν σημαντικές προθήκες του μουσείου Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, και θα παρακολουθούμε τι επιφυλάσσει το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους», προσθέτει ο κ. Ντέιβις.

Μετά την ανάρτηση του ζευγαριού στο Instagram, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εξέδωσε μία εμφανώς «μουδιασμένη» ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων υπογράμμιζε: «Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν μία διαφορετική προσέγγιση, αλλά αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα και θα χρειαστεί χρόνος για να διευθετηθούν».

Πηγή: www.lifo.gr

Prince Harry and Meghan Markle's waxwork statues removed from Madame Tussauds’ royal family display after quit drama#HarryandMeghan pic.twitter.com/XWfh5Ra2UP

— The Sun (@TheSun) January 9, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα