Το «Kaimakli 3on3» επιστρέφει με απόλυτη συνέπεια - Όλες οι λεπτομέρειες

Το «Kaimakli 3on3», η καλαθοσφαιρική διοργάνωση που έγινε θεσμός και εξασφάλισε τη θέση της στο μπασκετικό καλεντάρι, επιστρέφει με απόλυτη συνέπεια και το 2023. Το τουρνουά που αναβιώνει στην καρδιά μιας από τις μπασκετομάνες της Μεγαλονήσου ετοιμάζεται ξανά για την πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα το τριήμερο μεταξύ 15 και 17 Σεπτεμβρίου στα ανοιχτά γήπεδα καλαθόσφαιρας του Γραμμικού Πάρκου Καϊμακλίου και σε όλες τις κατηγορίες (ανδρικό, γυναικείο, παιδικό, τροχοκαθίσματα) θα συμμετέχουν συνολικά 42 ομάδες.  

Κάθε διοργάνωση στηρίζει οικονομικά την προσπάθεια

διαφόρων ιδρυμάτων ή ΜΚΟ. Φέτος, όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος «Αλκίνοος Αρτεμίου» για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Η επίσημη έναρξη της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου με την Α´ Φάση των Ομίλων, η οποία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 16/9. Η τελική φάση όλων των κατηγοριών θα λάβει χώρα την Κυριακή 17/9, ημέρα που παραδοσιακά αποτελεί και την κορύφωση του τουρνουά, τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Συγκεκριμένα, πέραν του αγωνιστικού προγράμματος, θα στηθεί -και φέτος- ένα ατελείωτο πάρτι με μουσική, street food (burgers, πίτσες, κρέπες) και σωρεία άλλων εκπλήξεων.

Καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής διοργάνωσης θα πραγματοποιείται συλλογή αθλητικών παπουτσιών για να δοθούν  σε άπορες οικογένειες ενώ την Κυριακή 17/9 στα πλαίσια της καμπάνια «Σάλιωσέ το» για ευαισθητοποίηση για τη λευχαιμία  θα γίνονται δειγματοληψίες για δότες μυελού των οστών από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά το πρόγραμμα αλλά και όλα τα νέα της διοργάνωσης μπορείτε να ακολουθήσετε το Kaimakli 3on3 σε Facebook &Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα