Το Cisco Roadshow 2017 στην Κύπρο

Το Cisco Roadshow 2017 διοργανώνει η Cisco με την υποστήριξη των Συνεργατών της, σε Μάλτα, Κύπρο και Ελλάδα, στις 26 Ιανουαρίου, 2 και 7 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Το Roadshow με θέμα «Reimagine your Business», θα καλύψει τις βασικές τις αρχιτεκτονικές της Cisco, ενώ θα εστιάσει στον τρόπο που οι τεχνολογίες

και λύσεις της εταιρείας, μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να «απαντήσουν» στις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής.

Στελέχη της Cisco, θα παρουσιάσουν τις πλέον πρόσφατες ανακοινώσεις της εταιρείας, σε θέματα Ασφάλειας, Data Center, Δικτύων και λύσεων Συνεργασίας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για υλοποιήσεις λύσεων Cisco σε ελληνικές εταιρείες από διάφορους κλάδους και για κάθε αρχιτεκτονική.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cisco Roadshow 2017 είναι διαθέσιμες στοwww.ciscoroadshow.com. Χορηγοί του Cisco Roadshow 2017 στην Κύπρο είναι οι:

Κύπρος | 2/2/2017 | Hilton Park

Platinum: Logicom Solutions

Grand: Space Hellas

Gold: COMIT Solutions, Logicom Distribution, Simplex Software &Internet Services, Sieben

Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco (NASDAQ: CSCO) κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο της τεχνολογίας παγκοσμίως, προσφέροντας λύσεις για το Internet από το 1984. Οι άνθρωποι, τα προϊόντα και οι συνεργάτες μας, βοηθούν την κοινωνία να συνδεθεί με ασφάλεια και να εκμεταλλευτεί τις αυριανές ψηφιακές ευκαιρίες, σήμερα. Ανακαλύψτε περισσότερα στο newsroom.cisco.com και ακολουθήστε μας στο Twitter στο @Cisco.

Keywords
Τυχαία Θέματα