Το CIM σε εκπαιδευτική έκθεση στη Ρωσία με το Υπουργείο Παιδείας

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εκπροσώπησε με μεγάλη επιτυχία την Κύπρο σε διεθνή έκθεση που διοργανώθηκε στην Μόσχα 8-10 Νοεμβρίου 2019, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας &Πολιτισμού. Αξίζει να τονιστεί ότι το

Cyprus Institute of Marketing ήταν και το μοναδικό ανώτερο κυπριακό Ίδρυμα που εκπροσώπησε την Κύπρο στην εν λόγω έκθεση.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, η αντιπροσωπεία του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School πρόβαλε την Κύπρο σαν εκπαιδευτικό προορισμό και ανέπτυξε στους υποψήφιους φοιτητές τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προγραμμάτων του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School. Περαιτέρω επισκέφθηκε σειρά τοπικών Πανεπιστημίων και προχώρησε στη σύναψη συμφωνιών για συνεργασία.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School ότι το μοναδικό ακαδημαϊκό ίδρυμα που συμμετείχε στην κυπριακή αντιπροσωπεία. Ήδη έχει καταρτιστεί πλάνο από το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School για επαφές με τοπικά Ιδρύματα για την όσο καλύτερη προετοιμασία και προβολή της Κύπρου ως Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου.

Η εν λόγω αποστολή του CIM επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τον διεθνή και πρωτοποριακό χαρακτήρα του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, καθώς επίσης και την τεράστια συνεισφορά του στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα