Το BBC έβγαλε on line παιχνίδι με τον... Νεϊμάρ!

Τα 222 εκ.ευρώ που ξόδεψε η Παρί για τον Νεϊμάρ ενέπνευσε το BBC να εφεύρει ηλεκτρονικό παιχνίδι όπου φτιάχνεις 11άδα με τα χρήματα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ!

Είτε είσαι κολλημένος με τη... μπάλα, είτε δεν γνωρίζεις καν τι θα πει οφσάιντ, το σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα ΔΕΝ γίνεται να μην έχεις μάθει για τη μεταγραφή του αιώνα, με τον Νεϊμάρ να μετακομίζει από την Βαρκελώνη στο Παρίσι έναντι του αστρονομικού ποσού των 222.000.000 ευρώ (τόση ήταν η ρήτρα αποδέσμευσής του που πλήρωσε

η Παρί στην Μπαρτσελόνα).

Ο Νεϊμάρ αγκαλιά με τη μητέρα του στον αγωνιστικό χώρο του "Parc de Princes" στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του από τους Παριζιάνους

Το εντυπωσιακό είναι πως η φρενίτιδα για τον 25χρονο Βραζιλιάνο έφτασε σε τέτοιο επίπεδο ώστε το BBC μέσω
της ιστοσελίδας του δημιουργεί ένα εκπληκτικό online παιχνίδι , όπου δίνεται η δυνατότητα σε όσους το παίξουν να φτιάξουν την 11άδα που επιθυμούν έχοντας ως μπάτζετ τα χρήματα που δόθηκαν για τον Βραζιλιάνο.

Η ενδεκάδα αυτή είναι ουσιαστικά μία μεικτή της Premier League καθώς οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μπορούν να επιλέξουν (θέση προς θέση) μόνο μεταξύ παικτών που μετακινήθηκαν αυτό το καλοκαίρι σε συλλόγους της Premier League!

Keywords
Τυχαία Θέματα