Το Ayia Napa Youth Soccer Festival στηρίζει την εκστρατεία «Υιοθετήστε»

Με την υποστήριξη της εκστρατείας «”Υιοθετήστε” μια οικογένεια το Πάσχα» στο πρόγραμμά του, το Ayia Napa Youth Soccer Festival φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει το πολυπληθές κοινό που θα βρεθεί στην Αγία Νάπα από τις 16 ως τις 20 Απριλίου, συμβάλλοντας στην εξασφάλιση των απαραίτητων ειδών για τις ημέρες του Πάσχα προς τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Το

Ayia Napa Youth Soccer Festival είναι η απόλυτη φιέστα των ακαδημιών, αλλά το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ ακαδημιών στην Κύπρο δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων της Αγίας Νάπας όπου θα φιλοξενηθούν τα μικρά παιδιά. Ayia Napa Youth Soccer Festival σημαίνει και φιλανθρωπία. Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της διοργάνωσης, η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την συνεργασία της με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) στην εκστρατεία «”Υιοθετήστε” μια οικογένεια το Πάσχα».

Πρόκειται για την όγδοη Παγκύπρια εκστρατεία του ΠΣΣΕ, η οποία στοχεύει στην υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών. Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά την περίοδο του Πάσχα και η βασική επιδίωξη είναι όλες οι οικογένειες να έχουν τα απαραίτητα για εκείνες τις μέρες. Με πράξεις εθελοντισμού και προσφοράς μπορούμε να απλώσουμε τα χέρια μας για να βοηθήσουμε όσους μας χρειάζονται.

Εξάλλου, η δύσκολη περίοδος που διανύουμε έχει επηρεάσει αρκετές οικογένειες. Με ενσυναίσθηση και βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ο καθένας μπορεί να βοηθήσει, ώστε όλες οι οικογένειες να έχουν τα απαραίτητα αυτό το Πάσχα. Όσοι μπορούν και ενδιαφέρονται να προσφέρουν μπορούν να παραδώσουν τα είδη στο περίπτερο που θα υπάρχει για το σκοπό αυτό από τις 16 ως τις 20 Απριλίου στον χώρο της διοργάνωσης. Είδη συλλογής: δωροκουπόνια από υπεραγορές/καταστήματα, λαμπάδα/πασχαλινό αυγό για τα παιδιά, πασχαλινά εδέσματα, τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει χαρά στις οικογένειες το Πάσχα.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του, το Ayia Napa Youth Soccer Festival «αγκαλιάζει» την εκστρατεία «”Υιοθετήστε” μια οικογένεια το Πάσχα», εντάσσοντάς την στην διοργάνωση που θα λάβει χώρα στην Αγία Νάπα από τις 16 ως τις 20 Απριλίου και που αναμένεται να συγκεντρώσει πέραν των 20.000 επισκεπτών. Επιπλέον, καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά θα γίνεται συλλογή τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών, προκειμένου να παραδοθούν σε ευάλωτες οικογένειες.

Αυτό το Πάσχα μπορούμε όλοι να «υιοθετήσουμε» μια οικογένεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα