Τμήμα Δημοσίων Έργων: Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 07/03/2023 μέχρι τη Δευτέρα 13/03/2023, μεταξύ των ωρών 22:00 το βράδυ και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1).

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στην μια κατεύθυνση μόνο σε μήκος 3 χλμ.

περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Κατά την πιο πάνω περίοδο οι εργασίες θα εκτελούνται ως ακολούθως:

(α) Την Τρίτη 07/03/2023 και την Τετάρτη 08/03/2023 θα εκτελούνται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο Μονής μέχρι την έξοδο Ζυγίου με κατεύθυνση την Λευκωσία.

(β) Την Πέμπτη 09/03/2023 και την Δευτέρα 13/03/2023 θα εκτελούνται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο Ζυγίου μέχρι την έξοδο Μονής με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: Οργανισμό Χρηματοδοτήσεως Στέγης:Αυξημένο ενδιαφέρον για δάνεια λόγω επιτοκίων

Keywords
Τυχαία Θέματα