Τ/κ περιουσίες: Δίνει στοιχεία ο ΥΠΕΣ

Στοιχεία για τις τ/κ περιουσίες αναμένεται να δώσει στις 13:00 ο Υπουργός Εσωτερικών.

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης είχε διαβεβαιώσει την προηγούμενη Δευτέρα, ύστερα από συνάντηση στο γραφείο του με τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, που ανακίνησε το θέμα με τις καταγγελίες του στο Σίγμα και το Sigmalive, ότι η προσπάθεια εξορθολογισμού, που άρχισε από τον προκάτοχό του, Σωκράτη Χάσικο, για το θέμα των τ/κ περιουσιών,
θα συνεχιστεί και θα ενταθεί.

Υπάρχουν αντιδράσεις, τόνισε, αλλά εμείς θα επιμείνουμε στη χάραξη

σωστής πολιτικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ο κ. Πετρίδης θ’ ανακοινώσει τις διαδικασίες, που ακολουθούνται για την έρευνα και τις αλλαγές, που τροχοδρομούνται.

Νέες βόμβες Φαίδωνος:Γραβατωμένοι στην 1η γραμμή στο κύκλωμα

Ζητήματα νομιμότητας των ανταλλαγών και εκμισθώσεων
τ/κ περιουσιών για τα δύο γήπεδα Γκολφ στη Λίμνη και τη διερεύνηση πιθανών αδικημάτων θα ζητήσει, εξάλλου, με επιστολή, που θα αποστείλει στον Γενικό Εισαγγελέα ο Δήμαρχος Πάφου.

Χθες, έξω από το Προεδρικό, ο κ. Φαίδωνος έκανε λόγο για κράτος - μπάχαλο, για πολιτικό κύκλωμα, γραβατομένα στελέχη κομμάτων, που παρανομούν και διεφθαρμένους υπαλλήλους, ενώ υποστήριξε ότι το μεγαλύτερο πλιάτσικο δεν είναι στην Πάφο, αλλά στη Λάρνακα.

Η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του Φαίδωνα Φαίδωνος και του επιχειρηματία Νίκου Σιακόλα θα ξεκαθαρίσει στο Δικαστήριο, μετά την αγωγή λιβέλου, που καταχώρισε ο επιχειρηματίας.

Η εταιρεία Cyprus Limni Resorts and GolfCourses Plc, ο Όμιλος CTC με τις θυγατρικές του και ο κ. Νίκος Σιακόλας δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι δημοσιότητας και αυτοπροβολής που φανερά επιδιώκει ο κ. Φαίδωνος. Για τα τ/κ τεμάχια έχει γίνει λεπτομερής ανακοίνωση και υπάρχουν όλες οι απαντήσεις. Για όλα τα υπόλοιπα το λόγο έχει η δικαιοσύνη αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα