Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον Πουργουρίδη: «Εμείς θα είμαστε πάντα μαζί»

Θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους σκόρπισε ο θάνατος του δικηγόρου Βαγγέλη Πουργουρίδη ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, η κηδεία θα τελεστεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.και η ταφή θα γίνει στον Μονιάτη.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνουν εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σε αναρτήσεις τους συνάδελφοι και φίλοι του Βαγγέλη Πουργουρίδη

εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατό του.

 Σε ανακοίνωση ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος αναφέρει μεταξύ άλλων « Άσκησε με προσήλωση, συνέπεια και πάθος τη μάχιμη δικηγορία για δύο και πλέον δεκαετίες και χειρίστηκε μεγάλο αριθμό δύσκολων ποινικών υποθέσεων, τιμώντας το λειτούργημα του δικηγόρου υποδειγματικά.

Βαθύς γνώστης της νομικής επιστήμης, με διαλεκτική αρτιότητα, οξυδέρκεια, ευθύτητα και συνάμα οραματιστής, ακούραστος υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Με την αδόκητη απώλειά του, ο δικηγορικός κόσμος του τόπου μας είναι φτωχότερος».

Σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Χρίστος Κληρίδης, εξέφρασε την θλίψη του, γράφοντας: «Ανήμερα Χριστουγέννων έφυγες Βαγγέλη Πουργουριδη για την γειτονιά των αγγέλων. Εμείς θα είμαστε πάντα μαζί σου, με την δυνατή φωνή σου».

Επίσης, ο νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης έγραψε: «Έφυγε ο Ευάγγελος Πουργουριδης. Αγαπητός συνάδελφος και ένας από τους ικανότερους Δικηγόρους. Κοσμούσε το επάγγελμα. Μεγάλη απώλεια για το Δικηγορικό κόσμο και τον τομέα της Δικαιοσύνης. Αιώνια του η μνήμη».

Διαβάστε επίσης: 

Θλίψη στον δικηγορικό κόσμο για τον θάνατο του Βαγγέλη Πουργουρίδη

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος, Βαγγέλης Πουργουρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα