Την Πέμπτη οι γυναίκες κερδίζουν!

Μια ενέργεια αφιερωμένη στις γυναίκες από την ΟΠΑΠ Κύπρου

Μια ενέργεια αφιερωμένη στις γυναίκες διοργάνωσε η ΟΠΑΠ Κύπρου για όλο τον μήνα Μάρτιο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κυνηγήσουν την τύχη τους και να διεκδικήσουν δώρα ομορφιάς από τα Beautyline και ένα συναρπαστικό ταξίδι για δύο, στο Παρίσι.

Στην ενέργεια στην οποία συμμετείχαν πιλοτικά 30 πρακτορεία παγκύπρια, οι γυναίκες είχαν

την ευκαιρία συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους σε ειδικό κουπόνι, να λάβουν μέρος στις εβδομαδιαίες κληρώσεις, όπου 10 τυχερές κάθε εβδομάδα κέρδιζαν δωροκουπόνια συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, από τα καταστήματα ομορφιάς Beautyline.

Σούπερ τυχερή του διαγωνισμού που κέρδισε το μοναδικό ταξίδι για δύο, στο Παρίσι, την ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της μόδας και της ομορφιάς, αξίας 2000 ευρώ, αναδείχθηκε, ύστερα από κλήρωση, η κυρία Φρόσω Αποστολίδου.

Η κλήρωση, που ανέδειξε και τη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στο Bistro 48, στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν οι νικήτριες των εβδομαδιαίων κληρώσεων, οι οποίες παρέλαβαν τα δώρα τους από τους εκπροσώπους της ΟΠΑΠ Κύπρου και μοιράστηκαν ένα όμορφο απόγευμα, απολαμβάνοντας με τον καλύτερο τρόπο δύο ώρες αφιερωμένες σε όλα αυτά που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν ξεχωριστές!

Keywords
Τυχαία Θέματα