Την Κυριακή τα νέα γίνονται… ΕΙΔΗΣΗ

Τι θα βρείτε στο πακέτο της σημερινής, την Κυριακή, 2 Ιουλίου

«Game of thrones», το εκτό βιβλίο της συλλεκτικής έκδοσης

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Κύπρο το συλλεκτικό τεύχος κόμικς της πιο αγαπημένης σειράς της τηλεόρασης, το «Game of Thrones». Μάλιστα, η συλλεκτική έκδοση συμβαδίζει με την προβολή του νέου κύκλου, αποτελώντας το πιο σημαντικό δώρο για όλους τους fan της σειράς, που ξεπέρασαν παγκοσμίως τα 5 εκατομμύρια επίσημους καταγεγραμμένους

τηλεθεατές πρώτης προβολής ανά επεισόδιο. Αυτήν την εβδομάδα στο πακέτο θα βρείτε το 6ο βιβλίο με τη συνέχεια της συναρπαστικής οκτάτομης ιστορίας κόμικς.

Επίσης, «Μυστικά τάγματα στην αρχαία Ελλάδα»

Αν και οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουν πως ξέρουν τουλάχιστον τα βασικά για την περίοδο που ονομάζουμε «ελληνική αρχαιότητα», η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Ποιες είναι όμως οι σχολές, οι τόποι και οι φιλοσοφίες που μας επηρεάζουν ακόμα και σήμερα τόσο καθοριστικά; Από τον μυθικό Ορφέα μέχρι τον Πλάτωνα, και από τον Πυθαγόρα μέχρι τον Εμπεδοκλή και τον Πλωτίνο.

Όπως πάντα μαζί το ΟΚ! Το νούμερο ένα περιοδικό των Celebrities!

Και προαιρετικά το μουσικό έργο του Γιώργου Χατζηνάσιου και Γιώργου Θεοφάνους σε διπλό Cd ‘«Ο δικός μας ο δρόμος»

Προαιρετικά με €4.90 επιπλέον

Η τιμή της νέας «ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ» της Κυριακής θα κυμαίνεται στα €2,90 μαζί με το «ΟΚ!», ενώ το πακέτο των τεσσάρων εκδόσεων (Game of Thrones, Μυστικά τάγματα στην αρχαία Ελλάδα, ΟΚ!) στα €4,50.

Γιατί την Κυριακή τα νέα… γίνονται είδηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα