Την κάνει φύλλο και φτερό ο Ιδιάκεθ

Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι από αύριο θα στρωθούν στη δουλειά ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ την ερχόμενη Πέμπτη στην ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ. Το σίγουρο πάντως, είναι ότι ο Ιμανόλ Ιδιακέθ μελετά ενδελεχώς την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του με την βοήθεια βεβαίως του Ηλία Χαραλάμπους.

Είναι γνωστό, ότι ο βοηθός του παρακολούθησε τον επαναληπτικό αγώνα της Ντιναμό με την Ραμποτνίσκι και κατέγραψε αρκετά πράγματα, τα οποία θα βοηθήσουν τον

Ισπανό τεχνικό. Ο Ισπανός τεχνικός, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι σήμερα θα κάνει φύλλο και φτερό την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, ώστε από αύριο θα αρχίσει τα… εντατικά μαθήματα στους ποδοσφαιριστές του.

Αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση και το απόγευμα (19:00) φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι. Εκεί ο κ. Ιδιακέθ αναμένεται να δει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του και παράλληλα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης. Είναι γεγονός ότι το ρόστερ αυτή την στιγμή είναι αρκετά μεγάλο και είναι χαρακτηριστικό ότι έμειναν εκτός αποστολής αρκετοί ποδοσφαιριστές στον τελευταίο αγώνα.

Στο αυριανό φιλικό αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού οι Μαλόκου, Ακοράν, Νάτσο Κάσες, Ρουσιάς, Εγγλέζου και Μουρίγιο. Μεγάλος στόχος στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης για την ομάδα της ΑΕΚ είναι η νίκη με μηδέν παθητικό, ώστε να πάει στο Μινσκ για να «κτυπήσει» την πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα