Τιμούρ: «Να είμαστε όλοι έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Μέγιστη συγκέντρωση στις προπονήσεις και στο ματς με τον Ηρακλή ζήτησε ο Τιμούρ Κετσπάγια από τους ποδοσφαιριστές του. Η ατάκα του για Αλμέιδα, Πατίτο, Ντίας και Μανωλά.

Ικανοποιημένος από όσα είδε στα Τρίκαλα εμφανίστηκε στους ποδοσφαιριστές του ο Τιμούρ Κετσπάγια, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός της ΑΕΚ συνεχάρη τους παίκτες

του για τη σοβαρότητα που έδειξαν, τους κάλεσε να παρουσιάσουν το ίδιο πρόσωπο με τον Ηρακλή και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα τις επόμενες ημέρες, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, για την οποία... κράτησε μια επιφύλαξη με όσα γίνονται.

«Θέλω να σας πω συγχαρητήρια, γιατί δείξαμε σοβαρότητα και πήραμε ακόμη μια νίκη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια, και τα επίσημα και τα φιλικά. Τώρα θα παίξουμε το Σάββατο με μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο.

Η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει, αν ξεκινήσει κανονικά και πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι. Ελπίζω και οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα πιο μετά να είναι και αυτοί έτοιμοι μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις για να μας βοηθήσουν κι αυτοί», είπε μεταξύ άλλων ο Κετσπάγια στους ποδοσφαιριστές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα