Τηλ. επικοινωνία ΠτΔ – Μητσοτάκη με φόντο τις επόμενες κινήσεις

Μακρά τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων των δυο χωρών.

Την είδηση της επικοινωνίας των δυο ηγετών δημοσιοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Προδρόμου έγραψε:  «Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος Αναστασιάδη ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη για τις τελευταίες εξελίξεις. Είχαν μακρά

συνομιλία με ανταλλαγή απόψεων και σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων. Με απόλυτη ευθυγράμμιση στους στόχους, οι δυο κυβερνήσεις μας προχωρούν με στενό συντονισμό».

Σε τηλεφ. επικοινωνία ο Πρόεδρος @AnastasiadesCY ενημέρωσε τον ΠΘ @kmitsotakis για τις τελευταίες εξελίξεις. Είχαν μακρά συνομιλία με ανταλλαγή απόψεων και σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων. Με απόλυτη ευθυγράμμιση στους στόχους, οι δυο κυβερνήσεις μας προχωρούν με στενό συντονισμό pic.twitter.com/hXgVYVJoet

— Prodromos Prodromou (@pprodromou) July 15, 2019

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 15 Ιουλίου υιοθετήθηκαν τα μέτρα κατά της Τουρκίας από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, υπό την προεδρία της Υπάτης εκπροσώπου της Ε.Ε. για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλ, ΠτΔ – Μητσοτάκη,til, ptd – mitsotaki