Τι θα γίνει με το άνοιγμα οδοφραγμάτων-Η θέση της Κυβέρνησης

Την ετοιμότητα για άλλη μια φορά της Κυπριακής Δημοκρατίας για άνοιγμα των οδοφραγμάτων αύριο, Δευτέρα 8 Ιουνίου, εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.


Μιλώντας στο SigmaLive, o κος Κούσιος σημείωσε πως ο σχεδιασμός από πλευράς Κυβέρνησης παραμένει όπως αυτός ανακοινώθηκε από την Κυπριακή Προεδρία μετά και την συναντίληψη που επικράτησε μεταξύ του Προέδρου

της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Παρόλη την ετοιμότητα, αυτό που διαφάνηκε σύμφωνα και με την τελευταία ενημέρωση που είχε η Κυβέρνηση από το γραφείο του Ακιντζί είναι ότι "δεν θα ανοίξουν αύριο τα οδοφράγματα αφού οι κατοχικές αρχές δεν είναι έτοιμες', εξήγησε ο κος Κούσιος. 

Σημειώνεται πως, προ ημερών ο παράνομος Bayrak μετέδωσε ότι ο λεγόμενος «πρωθυπουργός», Ερσίν Τατάρ, δήλωσε ότι έχουν αποφασίσει να ανοίξουν την 1η Ιουλίου τα οδοφράγματα αλλά οι όροι υπό τους οποίους θα γίνει αυτό είναι σημαντικοί.

Διαβάστε επίσης:

Κατεχόμενα: 1η Ιουλίου το άνοιγμα οδοφραγμάτων χωρίς καραντίναΔιευκρινίσεις Υπουργείου Εσωτερικών για άνοιγμα των οδοφραγμάτωνΟζερσαί:Επιδημιολογικά υπάρχει ομοιότητα-Τι είπε για άνοιγμα οδοφραγμάτων
Keywords
Τυχαία Θέματα