«Τι να το κάνεις, αν όλη τη χρονιά είσαι πρώτος και στο τέλος βγεις δεύτερος;»

Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα CYTA η Ανόρθωση φιλοξενείται από τη Δόξα στο Μακάρειο. Για την αναμέτρηση της Παρασκευής (4/12) μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της «Κυρίας» οι Δημήτρης Χριστοφή και Νίκος Καλτσάς.

«Στο τελευταίο παιχνίδι δεν είχαμε και την καλύτερη απόδοση, όμως νομίζω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε για να πάρουμε το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τους τρεις βαθμούς.

Βλέπουμε όλοι ότι στο πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία δυσκολεύονται.

Νομίζω ότι μέχρι στιγμής δίκαια βρισκόμαστε εκεί που είμαστε.

Οι προοπτικές μας είναι μεγάλες, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι συνεχίσαμε από εκεί που μείναμε πέρυσι, είμαστε η μόνη ομάδα που τόσο την περασμένη περίοδο όσο και την τρέχουσα είμαστε ψηλά, στην κορυφή, στην ίδια θέση και προσπαθούμε να δείχνουμε ότι το αξίζουμε»

Αν μ’ έχει καλά ο Θεός κι έχω την υγεία μου, θα δούμε ακόμα περισσότερα», δήλωσε ο Κύπριος διεθνής μεσοεπιθετικός.

«Είμαι καλύτερα αυτήν την εβδομάδα, έχω μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Από ‘κει και πέρα πιστεύω ότι όλα τα παιδιά είναι έτοιμα ν’ αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα και πάμε για να πάρουμε τους τρεις πόντους. Βεβαίως, δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες, το έχετε δει και στις περασμένες αγωνιστικές. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, όχι τον αντίπαλο. Τον σεβόμαστε, αλλά έχουμε ικανότητες και πάντα παίζουμε για τη νίκη.

Είναι καλό πλεονέκτημα αυτό που έχουμε στη βαθμολογία, αλλά τι να το κάνεις, αν όλη τη χρονιά είσαι πρώτος και στο τέλος βγεις δεύτερος; Οπότε εμείς θέλουμε στο τέλος να είμαστε πρώτοι και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα», υποστήριξε ο Ελλαδίτης εξτρέμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα