Τι λέει η "Blitz" για την απόλυση Πέτεφ

Ο βουλγάρικος διαδικτυακός Τύπος ασχολείται εκτενώς με την απόλυση Πέτεφ. Η ιστοσελίδα BLITZ, όπου ο πρώην -πλέον- τεχνικός της Ομόνοιας έδωσε την περίφημη συνέντευξη, καλύπτει το θέμα με διαφοροποιημένο τρόπο και δημοσιεύοντας μόνο το μισό μέρος της ανακοίνωσης του τριφυλλιού. Η Ομόνοια έχει ενημερώσει πως θα λάβει νομικά μέτρα και εναντίον της εν λόγω ιστοσελίδας.



Αναλυτικά το κείμενο της BLITZ:
Η

Ομόνοια Κύπρου διέκοψε μονομερώς το συμβόλαιο με τον Ιβάιλο Πέτεφ. Χθε,ς ο Βούλγαρος έδωσε συνέντευξη στην БЛИЦ СПОРТ, στην οποία ανέφερε πως έχει υποψίες για προσποιητή απόδοση των τριών Πορτογάλων της ομάδας, χωρίς να είναι κατηγορηματικός, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει αποδείξεις. Πουθενά στις δηλώσεις του δεν αναφέρεται κατευθείαν σε «πώληση» ποδοσφαιρικών αγώνων». Πέραν αυτών, ο Πέτεφ δήλωσε ότι τα αφεντικά του επέτρεψαν στους Λόπεζ, Σοάρες και Μαργκάσα να επιστρέψουν στην ομάδα, χωρίς να ερωτηθεί.
Από την Ομόνοια εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση πως διακόπτουν μονομερώς το συμβόλαιο του Πέτεφ. «Η Ομόνοια ενημερώνει πως διακόπτει μονομερώς τη συνεργασία με τον προπονητή Ιβάιλο Πέτεφ και προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον του».

Keywords
Τυχαία Θέματα