Τι ισχύει με Χαμπαρτζουμιάν, Γιαμπλόνσκι και Καρλίτος

Τις τρεις θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν με μεταγραφές, αποκάλυψε ο Πλουτής Αβραάμ, ο οποίος σχολίασε και τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως στόχοι της ΑΕΛ.

Αναλθτικά όσα δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του λεμεσιανού συλλόγου για...

...τον προγραμματισμό: «Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις αναπροσαρμογές, έμειναν 1-2 περιπτώσεις και θα ξεκαθαρίσουν το Σαββατοκύριακο. Πιστεύουμε πολύ σε όλους τους παίκτες της

ομάδας αν και κάποιοι πέρσι δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Αυτή την φορά θα είναι από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία και θα δούμε πολλές νέες μεταγραφές εκ των έσω. Αποκτήθηκαν και δύο ποδοσφαιριστές οι Μορέιρα και Μορσάι, έχουμε 14 ξένους και κοινοτικούς και έχουν απομείνει ακόμα τρεις θέσεις. Θα πάρουμε δεξί μπακ, επιθετικό και θα δούμε τι άλλο μπορεί να χρειαστεί»

...το ενδιαφέρον για Χαμπαρτζουμιάν, Γιαμπλόνσκι και Καρλίτος: «Ο Χαμπαρτζουμιάν δεν μας ενδιαφέρει, δεν είναι στην μεταγραφική λίστα την δεομένη στιγμή. Με τον Γιαμπλόνσκι έγιναν κάποιες επαφές αλλά δεν υπάρχει θέση ανοικτή στην μεσαία γραμμή και πιθανότατα να ην γίνει κίνηση στην θέση αυτή με βάση τα δεδομένα τα τωρινά. Ο Καρλίτος είναι στο τραπέζι μαζί με πολλές άλλες περιπτώσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα