Τι επιφυλάσσει ο καιρός στην Κύπρο για την ημέρα των Χριστουγέννων

Χαλαρή βαροβαθμίδα καλύπτει την περιοχή.

Απόψε o καιρός θα εξακολουθήσει να είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές κυρίως στα ορεινά όπου τοπικά θα υπάρχει χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τους άνεμους να πνέουν βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και την θάλασσα να είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Παρασκευή, ημέρα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει μεταβολή την Παρασκευή για να σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο και την Κυριακή για να κυμανθεί λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στην Κύπρο κατά τη διάρκεια των γιορτών

Keywords
Τυχαία Θέματα