Τι είχες ΑΕΛ, τι είχα πάντα

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Νικολάου στη διάσκεψη Τύπου και πιθανόν να έχει δίκαιο, αφού προς το τέλος του αγώνα ο Τρισκόφσκι φαίνεται να ανατρέπει τον Αβραάμ εντός περιοχής.

Πιθανόν ο εκτελεστής αυτή τη φορά να έβρισκε δίχτυα και να έδινε επιπλέον δυο βαθμούς στην ομάδα της Λεμεσού, όμως, τούτο δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ.

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι, εκεί που υπάρχουν αδιάψευστα γεγονότα. Η ΑΕΛ σε ένα ακόμα παιχνίδι παρουσιάστηκε όπως μας συστήθηκε από το πρώτο παιχνίδι

με τον Μπαλταζάρ στον πάγκο. Με πολύ καλή μέχρι και εξαιρετική αμυντική λειτουργία, με τις γραμμές της πολύ κοντά η μια στην άλλη, όλοι οι ποδοσφαιριστές να μαρκάρουν από ψηλά και σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Αλλά επιθετικά να μην μπορεί να αναπτυχθεί ορθόδοξα, να πατήσει την περιοχή και να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ΑΕΛ έκανε μόλις ένα σουτ εντός εστίας και εκείνο από μακριά.

Το επιθετικό πρόβλημα δεν εμφανίστηκε στα τελευταία παιχνίδια, αλλά πηγαίνει πολύ πιο πίσω, από το ξεκίνημα της περιόδου και στοιχίζει βαθμούς στην ομάδα της Λεμεσού, αφού αδυνατεί να εκμεταλλευτεί την εκπληκτική αμυντική της γραμμή.

Το σοβαρό πρόβλημα της ΑΕΛ είναι φανερό και είναι σημαντικό που διαπιστώθηκε από τους αρμόδιους που αποφάσισαν να ενισχύσουν την ομάδα με τρεις ποδοσφαιριστές στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα