Τι δήλωσαν Χριστάκης, Χαραλαμπίδης και Χάμπος

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκαναν πριν τη σημερινή προπόνηση ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χριστάκης Χριστοφορου, ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και ο Χάμπος Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Χριστάκης Χριστοφόρου: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ουκρανία που το καλοκαίρι θα αγωνιστεί στα τελικά του EURO. Για εμάς είναι ένα παιχνίδια από το οποίο έχουμε να κερδίσουμε πάρα πολλά.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε δυο φιλικά το Μάρτιο και να έχουμε δέκα ημέρες τους ποδοσφαιριστές, όμως γνωρίζοντας σε ποια φάση βρίσκεται το πρωτάθλημα μας, προτιμήσαμε να έχουμε τους ποδοσφαιριστές τέσσερις ημέρες , προκειμένου να έχουν καλύτερη διάθεση και ενέργεια και στη συνέχεια, να συγκεντρωθούν στις ομάδες τους.
Το φιλικό με την Ουκρανία είναι για την προετοιμασία μας για τους επίσημους αγώνες. Έχουμε κίνητρο, υπάρχει διάθεση από όλους, έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Όλοι έχουν να κερδίσουν από αυτό τον αγώνα.Το έχω πει και το επαναλαμβάνω, η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας Φτάνει να υπάρχει το κίνητρο και η διάθεση για προσφορά στην Εθνική μας.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: "Είναι μια νέα αρχή για όλους μας και κάθε νέα αρχή, είναι μια καινούργια πρόκληση. Έχουμε ένα πολύ καλό μείγμα μεταξύ εμπειρίας και νεανικότητας στην ομάδα. Στην Εθνική πάντα υπάρχει το κίνητρο. Στην Ουκρανία θα αγωνιστούμε σε γεμάτο γήπεδο και θα έχουμε και εμείς τα δικά μας κίνητρα να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό".

Χάμπος Κυριάκου: "Κάθε παιχνίδι της Εθνικής είναι σημαντικό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που είμαστε στην Εθνική αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικός είναι ο κάθε αγώνας της Εθνικής και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα όπως η Ουκρανία".

Keywords
Τυχαία Θέματα