Τη χρωστούσε στον εαυτό του!

Μια πειστική εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό παιγνίδι τη χρωστούσε στον εαυτό του ο ΑΠΟΕΛ. Ο αποκλεισμός σοκ από την Αστάνα και τα άσχημα αποτελέσματα με Σάλκε και Σπάρτα Πράγας δημιούργησαν κακό κλίμα και αμφισβήτηση για την ομάδα. Ως εκ τούτου μια εμφάνιση και νίκη σαν τη σημερινή τη χρειαζόταν η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο

ΑΠΟΕΛ αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Η εμφάνιση του στα πρώτα 16’ λεπτά παρέπεμπε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιγνίδια. Η διακοπή, όμως, λόγω φωτισμού αφύπνισε την ομάδα. Με την ενανέναρξη του αγώνα, άναψε και η μηχανή των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μέχρι το τέλος του αγώνα κυριάρχησαν έναντι του αντιπάλου τους.

Τα δυο τέρματα, οι κλασικές ευκαιρίες και το δοκάρι του Εφραίμ αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός για ακόμα μια φορά στη φετινή περίοδο έλαμψε με την παρουσία του. Τα έκανε όλα εκτός από γκολ. Έτρεχε και μάρκαρε σε όλο το γήπεδο, δημιούργησε μια κλασική φάση, ενώ σημάδεψε και το δοκάρι. Με απλά λόγια, ο Εφραίμ επιβεβαίωσε και σήμερα τη δαιμονιώδη φόρμα που βρίσκεται.

Από το 27ο λεπτό και μέχρι το τέλος του αγώνα, όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή. Ακόμα και αυτός ο Στίλιτς που αμφισβητείται έντονα, λίγο έλειψε να σκοράρει.

Διπλό ελπίδας στην Τρίπολη
Η σημερινή νίκη, σε συνδυασμό της απρόσμενης ισοπαλίας στη Γερμανία, κράτησε τον ΑΠΟΕΛ σε απόσταση δυο βαθμών από τη Σπάρτα Πράγας, τη βασική του πλέον αντίπαλο για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Προκειμένου, όμως, να έχει αντίκρισμα η αποψινή νίκη και κυρίως για να αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης, οι γαλαζοκίτρινοι οφείλουν να κερδίσουν στην Τρίπολη σε δυο εβδομάδες.

Αν τα καταφέρουν και την ίδια ώρα δεν κερδίσει η Σπάρτα τη Σάλκε, τότε ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής στο ΓΣΠ με τους Τσέχους θα αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.

Αυτό θέλει ο ΑΠΟΕΛ και αναμένεται να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να το πετύχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα