Τι μπορείς να φτιάξεις με τα παλιά σου Jean!

Τα jean είναι ένα ρούχο που μπορεί να πληρώσεις ακριβά έτσι ώστε να είναι καλής ποιότητας και να σε εξυπηρετεί. Υπάρχει, όμως, και η περίπτωση όπου πλέον θα το αντικαταστάσεις με κάποιο καινούργιο. Μιας και δεν θα το χρησιμοποιείς πλέον, μπορείς να δώσεις νέα "πνοή" στο αγαπημένο σου Jean και να επωφεληθείς απο τη χρήση του. 

-Μια πολύ καλή επιλογή για το παλιό σου τζιν είναι να το μεταποιήσεις σε μπλουζάκι. Αν ξέρεις να ράβεις θα έχεις καταλάβει ότι πρόκειται

για κάτι εύκολο και μη χρονοβόρο.

-Το να φτιάξεις μια τσάντα μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο, είναι όμως πολύ πιο απλό απ’ότι φαίνεται. Κόψε μεγάλα κομμάτια από ένα παλιό σου τζιν και σχεδίασε με μολύβι ένα απλό σχήμα τσάντας. Κόψε τα κομμάτια, ράψε τα και είσαι έτοιμη.

-Το να φτιάξεις μαξιλαροθήκες είναι από τους ευκολότερους τρόπους να μεταποιήσεις το παλιό σου τζιν. Κόψε 2 τετράγωνα κομμάτια στο μέγεθος του μαξιλαριού που θες να ντύσεις και στη συνέχεια ράψε τα μεταξύ τους και πρόσθεσε ένα φερμουάρ στο κάτω μέρος για να μπορείς να βγάζεις τη μαξιλαροθήκη.

-Για να φτιάξεις ένα τζιν πορτοφόλι μπορείς είτε να ντύσεις ένα πορτοφόλι που ήδη έχεις με τζιν ύφασμα είτε αν κατέχεις τη δεξιοτεχνία να το φτιάξεις από την αρχή μόνη σου. Μπορεί να γίνει πολύ στιλάτο ειδικά αν προσθέσεις κάποια ασημένια ή χρυσή λεπτομέρεια για διακόσμηση!

-Μπορείς να φτιάξεις ακόμα και κοσμήματα από τζιν ύφασμα! Κόψε μικρά κομμάτια από το αγαπημένο σου τζιν σε ο,τι σχήμα θέλεις και δημιούργησε τα δικά σου σκουλαρίκια.

Οι χρήσεις του jean είναι πολλές γι' αυτό αξιοποίησε το ύφασμά του σωστά!

Πηγή: exypnes-idees.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα