Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο Καναδός Πρωθυπουργός - Νόμιζε μιλά με την Γκρέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau εξαπατήθηκε από Ρώσους φάρσερ  που προσποιήθηκαν ότι είναι η Greta Thunberg, και την ενημέρωνε για θέματα γεωπολιτικής, τους παγκόσμιους ηγέτες, και υπόσχεται να συστήσει στους Terrance και  Phillip του Southpark.

Ο ρώσοι Pranksters Vladimir Kuznetsov και Alexey Stolyarov, επίσης γνωστοί ως Vovan και Lexus, συνδέθηκαν σε μια τηλεφωνική κλήση 10 λεπτών με τον Trudeau τον Ιανουάριο,

μετά την πτώση ενός ουκρανικού αεροσκάφους στο Ιράν. Μια ηχογράφηση της συνομιλίας μεταξύ του Trudeau και μιας φωνής που παρουσιάζεται ως η νεαρή ακτιβίστρια Greta δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στον λογαριασμό του Vovan και  Lexus στο YouTube.

O Καναδός Πρωθυπουργός προσπάθησε να διαβεβαιώσει την  «Γκρέτα» ότι έκανε ό, τι μπορούσε για να «αποκλιμακώσει» τις διεθνείς εντάσεις μετά την τραγωδία των αεροσκαφών. «Σας ζητώ να επηρεάσετε τον [Πρόεδρο Ντόναλντ] Τραμπ και το ΝΑΤΟ, έτσι θα κατανοήσουν              το γεγονός ότι όχι μόνο το μέλλον, αλλά και το παρόν θα κλαπεί από εμάς», είπε η ψεύτικη Γκρέτα.

«Πράγματι.  Ακροβατούν πολλά διαφορετικά πράγματα στο Ιράκ », δήλωσε ο Trudeau. «Υπάρχει μια κατανόηση ότι ναι, υπάρχουν πραγματικά ερωτήματα γύρω από τη διεθνή κοινότητα και την αμερικανική εμπλοκή και τις ενέργειές τους, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει μια αναγνώριση ότι στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, στον αγώνα κατά του ISIS, υπάρχει ανάγκη διεθνούς στρατιωτικής παρουσίας, συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανών, για τη διασφάλιση της σταθερότητας στην περιοχή».

Μη ικανοποιημένη από την απάντηση,  ψεύτικη Greta , είπε: «Είστε ενήλικες, αλλά συμπεριφέρεστε σαν παιδιά». Στη συνέχεια μίλησε για έναν πιο αγαπητό κόσμο, «όπου υπάρχει χώρος για όλους - για τους λευκούς και τους μαύρους, τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους, για τον Τραμπ και τον [Πρόεδρο Βλαντιμίρ] Πούτιν, για εσάς και εμένα, για τον Μπόρις Τζόνσον… για τον Terrance και Phillip.

Η αναφορά στους Terrance and Phillip αφορούσε το καναδικό ντουέτο της κωμωδίας κινουμένων σχεδίων South Park. Ο Trudeau είτε δεν κατάλαβε είτε αγνόησε την αναφορά και επαίνεσε την ψεύτικη Greta που είχε «ακριβώς τη σωστή προοπτική». Την ευχαρίστησε που επισκέφτηκε τον Καναδά πέρυσι και βοήθησε το κόμμα του να κερδίσει τις εκλογές, καθιστώντας σαφές την ανάγκη να «σκέφτεται περισσότερο για τους νέους».

«Φύγε λοιπόν από το ΝΑΤΟ», απάντησε η ψεύτικη Greta. «Πέτα τα όπλα σου. Μάζεψε λουλούδια. Χαμογέλα στη φύση, ζήσε σαν άντρας».

Ο Trudeau προσέφερε και να ακουστεί συμπαθητικός, λέγοντας: «Ονειρεύομαι επίσης έναν κόσμο στον οποίο οι στρατιώτες δεν είναι απαραίτητοι, αλλά δεν ζούμε ακόμα σε αυτόν τον κόσμο, δυστυχώς, και χρειάζεται οι άνθρωποι να παλέψουν εναντίων εκείνων που προσπαθούν να βλάψουν την αθωότητα . Αλλά εκτιμώ πολύ τα παθιασμένα λόγια σας και σκέφτομαι πάντα πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά διαφορετικά μονοπάτια για να προχωρήσουμε προς το δρόμο προς την ειρήνη.»

«Ο κύριος μπάσταρδος είναι ο Τραμπ γιατί ο κ. Τραμπ κάνει τα πάντα για να μας σκοτώσει», είπε η ψεύτικη Γκρέτα. Ο Trudeau επεσήμανε ότι πρέπει να συνεργαστεί με τους «παγκόσμιους ηγέτες που επιλέγουν άλλοι άνθρωποι», αλλά πρόσθεσε: «Μπορώ σίγουρα να καταλάβω ότι οι άνθρωποι μπορούν να αισθάνονται πολύ, πολύ έντονα γι 'αυτόν».

Σε αυτό το σημείο, η ψεύτικη Greta κάλεσε την Trudeau να συμμετάσχει στην ιδιωτική λέσχη της για «πολιτικούς, προέδρους, αρχηγούς κυβερνήσεων που με υποστηρίζουν και έτσι, οι κανόνες του κόσμου πρέπει να αλλάξουν». Ο Trudeau είπε ότι θα χρειαστεί να μάθει περισσότερα για το κλαμπ και ζήτησε από την ψεύτικη Greta να του στείλει πληροφορίες.

Η Fake Greta προέτρεψε επίσης την Trudeau να φροντίσει τον φίλο της πρίγκιπα Χάρι εάν και όταν μετακόμισε στον Καναδά. Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι ο Χάρι είναι «ένας από τους καλούς» και είπε ότι ανυπομονούσε να περάσει χρόνο μαζί του.

Ο Trudeau ευχαρίστησε την ψεύτικη Greta και επιχείρησε στην συνέχεια να κλείσει την συνομιλία, πιθανότατα άρχισε να υποψιάζεται, αλλά παρόλα αυτά είπε ότι ανυπομονούσε να μιλήσει ξανά μαζί της σύντομα.

Το γραφείο του Καναδού πρωθυπουργού επιβεβαίωσε ότι η τηλεφωνική συνομιλία με την ψεύτικη Γκρέτα πράγματι πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο, υποστηρίζοντας ότι «δεν ήταν η πρώτη φάρσα ενός παγκόσμιου ηγέτη», και επιμένοντας ότι ο Trudeau «έκρινε ότι η κλήση ήταν ψεύτικη και την τερμάτισε αμέσως».

Keywords
Τυχαία Θέματα