Θρήνος στο English School-Η ανακοίνωση για φονικό Στροβόλου

Συγκλονισμός επικρατεί στο English School από τη δολοφονία του ζεύγους, 59 και 60 ετών, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα σε οικία στον Στρόβολο.

Διαβάστε επίσης: Στρόβολος/Στυγερό έγκλημα: Μπρος σ' ανήλικο-Όλα τα σενάρια

Διαβάστε επίσης: Στρόβολος:Το στοιχείο που ανατρέπει κύρια μαρτυρία σε φονικό

Το English School, σε ανακοίνωση, εξέφρασε τη

θλίψη για το διπλό φονικό.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η κοινότητα του English School εκφράζει λύπη για τα πρωινά τραγικά νέα σχετικά με τον θάνατο του αγαπημένου μας συναδέλφου κ. Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας.

Η διοίκηση της Σχολής θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρον των σπουδαστών και του προσωπικού μας να κρατήσουμε το σχολείο μας ανοιχτό. Αυτό θα επιτρέψει στη σχολική μας κοινότητα να έρθει πιο κοντά και ο καθένας να στηρίξει τον δίπλα του σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε και να καθησυχάσουμε τους γονείς ότι έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα παρέμβασης για τέτοιες κρίσεις, η οποία περιλαμβάνει έναν επαγγελματία σύμβουλο, ο οποίος θα προσφέρει υποστήριξη τόσο στους μαθητές όσο και στο προσωπικό.

Να είστε σίγουροι ότι η διοίκηση του σχολείου θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή διαβεβαίωση που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου για την κοινότητά μας και θα επανεξετάζει την κατάσταση σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να λάβει τα κατάλληλα μέτρα. Αυτής της ομάδας ηγούνται ο κ. Γιάννης Γεωργίου και η κ. Αντιγόνη Κιλιαρά.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του Γιώργου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Στρόβολο:Νεκρό ζεύγος Ε/κ-Τα πρώτα στοιχεία/PIC

Η έκκληση της Αστυνομίας για το στυγερό έγκλημα Στροβόλου

Το χρονικό ενός στυγερού εγκλήματος – Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα