Θλίψη Καρούσου για τον θάνατο του Θεόδωρου Αραμπατζή

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Θεόδωρου Αραμπατζή εξέφρασε σε ανάρτηση ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος,

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μόλις ενημερώθηκα για το θάνατο του πολύ καλού φίλου Θεόδωρου Αραμπατζή από τις Σέρρες. Διετέλεσε Πρ. του δημοτικού Συμβουλίου Σερρών και δημοτικός σύμβουλος και ήταν πρωτεργάτης της αδελφοποίησης του Δήμου Σερρών με τον Δήμο Αγίας Νάπας. Εκφράζω τα συλλυπητήριά

μου».

Μολις ενημέρωθηκα για το θάνατο του πολύ καλού φίλου Θεόδωρου Αραμπατζή από τις Σέρρες. Διετέλεσε Πρ. του δημοτικού Συμβουλίου Σερρών και δημοτικός σύμβουλος και ήταν πρωτεργάτης της αδελφοποίησης του Δήμου Σερρών με το Δήμο Αγίας Νάπας.
Εκφράζω τα συλληπητήρια μου. pic.twitter.com/fs4OVAn1eC

— Yiannis Karousos (@yianniskarousos) October 20, 2021

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό o γνωστός επιχειρηματίας Θοδωρής Αραμπατζής παρότι ήταν διπλά εμβολιασμένος, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και στην κοινωνία των Σερρών.

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής, πατέρας τριών παιδιών, είχε διατελέσει, επίσης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και του Αυτοκινητοδρομίου, καθώς και πρόεδρος του Δ.Σ. στον Καποδιστριακό Δήμο Καπετάν Μητρούση.

Ο πολιτικός και εμπορικός κόσμος παρακολουθούσε μέρες τώρα την πορεία της υγείας του και τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Στις 6 το πρωί της Τετάρτης, άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της νόσου covid-19.

Διαβάστε επίσης: Απεβίωσε 49χρονη Κύπρια στο ΗΒ: «Ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος,δίκαιη,έντιμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θλίψη Καρούσου, Θεόδωρου Αραμπατζή,thlipsi karousou, theodorou arabatzi