Θετικοί στον κορωνοϊό Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ

Η Άρσεναλ έκανε γνωστό πως οι Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, με τον Γάλλο φορ να τίθεται νοκ-άουτ από το ντέρμπι με την Τσέλσι και την συμμετοχή του Γκαμπονέζου να είναι αμφίβολη.

Η φετινή σεζόν άρχισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την Άρσεναλ, αφού στην πρεμιέρα της στην Premier League

γνώρισε την ήττα με 2-0 από την νεοφώτιστη Μπρέντφορντ, σε ένα ματς όπου η αντίπαλός της έπαιξε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, μετά από 74 χρόνια αναμονής.

Στο ματς της περασμένης Παρασκευής στο δυτικό Λονδίνο, ο Μικέλ Αρτέτα δεν είχε στην διάθεσή του τούς δύο ποιοτικότερους παίκτες της επίθεσής του, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Αλεξάντρ Λακαζέτ, λόγω ασθένειας, με το άσχημο για τον Ισπανό να είναι πως πιθανότατα θα τους στερηθεί και για άλλο ματς.

Όχι, μάλιστα, οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά ένα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, με τους κανονιέρηδες να υποδέχονται στο Emirates την Τσέλσι την ερχόμενη Κυριακή για την 2η αγωνιστική της Premier League και να ανακοινώνει το βράδυ της Πέμπτης (19/8) πως ο δύο παίκτες της έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα μάλιστα με την ενημέρωση της Άρσεναλ, ο Λακαζέτ είναι οριστικά νοκ-άουτ από το τοπικό ντέρμπι, καθώς είναι ακόμα σε κατάσταση αποθεραπείας.

Την ίδια ώρα, ο Ομπαμεγιάνγκ έχει ελπίδες να προλάβει το ματς, με τους κανονιέρηδες να αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους πως "είναι αρνητικός τώρα, αισθάνεται καλά και ακολουθεί όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα για να επιστρέψει στη δράση.

Θα γυρίσει στις προπονήσεις και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί πριν από το ματς της Κυριακής".

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα