Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής

Η Ομόνοια πέρασε από το Μακάρειο Στάδιο με σχετικά εύκολη νίκη (0-2) απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς και βλέπει το μέλλον με αρκετή αισιοδοξία. Λίγο η καλή εμφάνιση για πρώτο ματς της σεζόν,λίγο το μηδέν στην άμυνα και οι καλές εμφανίσεις αρκετών νέων αποκτημάτων δίνουν την ευκαιρία στον Χένινγκ Μπεργκ να αισιοδοξεί αλλά παράλληλα πρέπει να έχει στο νου του πως είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν πολλά συμπεράσματα και πως χρειάζεται αρκετή δουλειά στην ομάδα για συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Όπως είναι λογικό στο

παιχνίδι υπήρξαν και διαστήματα στα οποία η Ομόνοια έδειξε να χωλαίνει και ειδικά αμυντικά.Σε πολλές περιπτώσεις ειδικά στο 2ο ημίχρονο η Δόξα έβαλε πίεση στους φιλοξενούμενους και έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες,αλλά η παρουσία του Ουζόχο ενέπνεε εμπιστοσύνη στην υπόλοιπη ομάδα,αφού όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών.

Σίγουρα αμυντικά η ομάδα του Μπεργκ θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο να δέσει,καθώς να μην ξεχνάμε πως η τετράδα στην άμυνα αποτελείται από τέσσερις καινούριους παίκτες και αν εξαιρέσει κανείς τα φιλικά και τις προπονήσεις,ο αγώνας με τη Δόξα ήταν ο πρώτος τους επίσημος.

Όσον αφορά τους επιθετικογενείς παίκτες η Ομόνοια έδειξε πως διαθέτει στο ρόστερ της ορισμένους ποιοτικούς παίκτες που όταν βρουν την απαραίτητη χημεία μεταξύ τους και βγουν περισσότεροι αυτοματισμοί,τότε ο κόσμος της ομάδας θα δει ακόμα πιο ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο.

Τα πρώτα δείγματα γραφής σαφώς και κρίνονται κάτι περισσότερο από θετικά,με τους πράσινους να παίρνουν τη νίκη χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ,ενώ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ως επί το πλείστον έδειξαν καλά στοιχεία και βοήθησαν την Ομόνοια να πάρει τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα