Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που σκότωσε τη σύντροφό του

Νεκρός στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο 48χρονος Γεωργιανός ο οποίος σκότωσε πριν μερικές μέρες την 56χρονη σύντροφό του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, o άνδρας φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του το πρωί της Πέμπτης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του.

Ο Γεωργιανός είχε ζητήσει και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Εις βάρος του ο εισαγγελέας είχε ασκήσει

ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (κακούργημα), παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Ο φόνος έγινε σε διαμέρισμα επί της οδού Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει, με την 56χρονη, που κατάγεται επίσης από τη Γεωργία, να εκλιπαρεί να μην τη σκοτώσει.

Ο 48χρονος δράστης εθεάθη να φεύγει από το διαμέρισμα με αιματοβαμμένα ρούχα, ενώ προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως προσπάθησε να κάψει αντικείμενα της 56χρονης, όπως την ταυτότητά της και δικά του προσωπικά έγγραφα σε οικόπεδο στην Ανάληψη. Συνελήφθη αργότερα την ίδια μέρα.

Φίλη του θύματος μιλώντας στο Sputnik, ανέφερε πως η 56χρονη ήταν ένα δυνατό άτομο που δούλευε σκληρά ως οικιακή βοηθός και της είχε εκμυστηρευτεί τα προβλήματα που είχε με τον σύντροφό της, αλλά και την πρόθεσή της να τον χωρίσει.

Η άτυχη γυναίκα ζούσε και εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια και ο δράστης έκανε μεροκάματα σε οικοδομές.

Πηγή: Sputnik

Keywords
Τυχαία Θέματα