Θερμές ευχές από τον Επίτροπο Προεδρίας στους Μαρωνίτες της Κύπρου

Με τους Μαρωνίτες μοιραζόμαστε τα ίδια προνόμια, τα ίδια δικαιώματα, αλλά και τις ίδιες ευθύνες, και αναπτύσσουμε σταθερά μία έντιμη και δημιουργική σχέση και συνέργεια στοχεύοντας σε ένα μέλλον καλύτερο για τις σημερινές και επόμενες γενεές, αναφέρει σε ανακοίνωση του με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μάρωνα, ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου.

«Ευχόμαστε με θέρμη χρόνια πολλά προς όλους τους Μαρωνίτες της Κύπρου, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο της προσπάθειας και

της όλης συμβολής τους στην εξέλιξη της κοινωνίας και του τόπου μας γενικότερα», προσθέτει.

Μπορεί οι έκτακτες συνθήκες που διερχόμαστε λόγω της πανδημίας να έχουν περιορίσει την επικοινωνία μας, αναφέρει ο κ. Φωτίου «αλλά δεδομένη είναι η προσπάθεια μας για ικανοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει τόσο για την περαιτέρω οικοδόμηση της ευημερίας της κοινότητας όσο και για την ενίσχυση του αγώνα που από κοινού καταβάλλουμε για την επανένωσή της πατρίδας μας».

Αναγνωριζόμενη ως αναπόσπαστο τμήμα της Ιστορίας, του κοινωνικού ιστού και του θρησκευτικού και πολιτισμικού πλούτου του τόπου μας, οι Μαρωνίτες χαίρουν σήμερα  δικαίως της καθολικής εκτίμησης και του σεβασμού όλων μας, σημειώνει στην ανακοίνωση του.

«Ας ελπίσουμε του χρόνου τέτοια μέρα, όλοι οι Μαρωνίτες να εορτάσουν τον Άγιο της μέσα σε συνθήκες που να υπόσχονται στους εγκλωβισμένους μας και σε όλους γενικότερα καλύτερες προσδοκίες για το αύριο, με επίκεντρο την ελεύθερη και ασφαλή επιστροφή όλων στις πατρογονικές εστίες», καταλήγει ο Φώτης Φωτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα