Θερινό Μουσικό Φεστιβάλ Δήμου Στροβόλου 2017

Μια σειρά θερινών συναυλιών ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Στροβόλου τον Ιούνιο και Ιούλιο, ξεκινώντας από την ερχόμενη Παρασκευή 23 Ιουνίου, με τη συναυλία «Τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο», η οποία θα δοθεί στο Πάρκο Ακροπόλεως.

Στην πρώτη συναυλία συμμετέχουν οι Λεωνίδας Πιτσιλλίδης, Χριστιάνα Παύλου, Μάριος Πασβάντης και Ανδρέας Καρβέλας, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν γνωστές μελωδίες Ελλήνων συνθετών από τη δεκαετία του ’60 μέχρι σήμερα.

Η δεύτερη συναυλία, με τίτλο «Το λαϊκό τραγούδι

συναντά την παράδοση», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στο Πάρκο Ακροπόλεως, με τη συμμετοχή της Βασιλικής Χατζηαδάμου, Έλενας Ανδρέου, Σάββα Στεφάνου, Λευτέρη Χατζημιχαήλ, Μιχάλη Χατζημιχαήλ, Μάριου Πασβάντη, Λεωνίδα Πιτσιλλίδη και Ανδρέα Καρβέλα.

Ακολουθεί η συναυλία «Μενεξέδες και Ζουμπούλια», με το μουσικό σχήμα «Ησιόδος», τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στο Πάρκο Τάκη Ζεμπύλα. Η Νάσια Τραχωνίτου, ο Χαράλαμπος Τσόκκος, ο Ευθύμιος Παπαδόπουλος, ο Σταύρος Σταύρου και η Βερόνικα Αλωνεύτου θα ερμηνεύσουν κυπριακά παραδοσιακά, σμυρναίικα και νησιώτικα τραγούδια.

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία «Τραγούδια για τον Έρωτα, τη Θάλασσα και το Φεγγάρι», με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, που θα δοθεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, στο Πάρκο Ακροπόλεως. Συμμετέχουν οι Καίτη Οικονομίδου, Μάριος Παύλου, Αλέξανδρος Φωκάς και Παναγιώτης Κλείτου.

Όλες οι συναυλίες εκκινούν στις 20:30 και η είσοδος σε αυτές είναι ελεύθερη.

Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο

Keywords
Τυχαία Θέματα