Θεοχάρους για Μπεργκ: «Δεν μπορούμε σε μια βραδιά να ξεχάσουμε... »

Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Πήρε θέση για τη διαιτησία: «Είναι εγκληματική...»Θλίψη στην Πάφο: «Έφυγε» ο Βαγγέλης Γένης...

Για την ήττα και για τις πληροφορίες περί θέματος Μπεργκ: «Σίγουρα μας παραξένεψε, δεν περιμέναμε τέτοια εμφάνιση.

Δεν αντιδράσαμε ιδιαίτερα στην επανάληψη και σίγουρα μας προβληματίζει. Όντως στα χαρτιά υπάρχει ένα πλήρες ρόστερ. Δεν είναι θέμα ενδεκάδας, η Πάφος έχει και εξαιρετικό πάγκο. Οπόταν μιλάμε για μια γεμάτη ομάδα σε όλες τις γραμμές και όταν απουσιάζει κάποιος παίκτης δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο… οδηγός (σ.σ. Μπεργκ) αυτός όπως τον έχετε χαρακτηρίσει έχει πάρει πρωτάθλημα εδώ στην Κύπρο, στην Πολωνία, οπότε δεν αμφισβητείται η αξία του. Το ότι υπάρχει προβληματισμός σίγουρα υπάρχει, όμως όχι προβληματισμός. Δεν μπορούμε σε μια βραδιά να ξεχάσουμε την πορεία που κάναμε ως τώρα.  Δεν υπάρχει θέμα Μπεργκ. Στηρίζουμε τους ανθρώπους γύρω από το τιμ, εστιάζουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι που είναι τελικός για εμάς και όλη η Πάφος πρέπει να είναι στο γήπεδο»

Για το αν έφυγαν νωρίς οι ιδιοκτήτες από το γήπεδο χθες: «Δεν το γνωρίζω. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του. Έχουν επενδύσει στην ομάδα, θέλουν να το βλέπουν στο γήπεδο κι αυτό δεν φάνηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτόν τον αγώνα. Όλη η ομάδα ήταν στα κάτω της. Όλοι θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Αυτόν τον κόσμο που φέρνουμε στο γήπεδο, πρέπει να του δώσουμε τις χαρές και προσδοκίες που εμείς δημιουργήσαμε, πίσω. Καλώ τον κόσμο να έρθει στον αγώνα της Παρασκευής με τον Άρη, είναι πολύ σημαντικός για πάρα πολλούς λόγους. Για μας είναι τελικός. Για χίλιους λόγους. Όλοι πρέπει να είναι εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα