Θεμιστοκλέους: Κανένας λαός δεν είναι στο σύνολο του φασίστας ούτε ακροδεξιός

Για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ιταλία τοποθετήθηκαν ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ Σωτήρης Ιωάννου και ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ, Σωτήρης Ιωάννου, ερωτηθείς για τις ιταλικές εκλογές είπε ότι τοποθετήθηκε από τις προηγούμενες μέρες ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ,

«δίνοντας συγχαρητήρια στην Ιταλίδα Πρωθυπουργό, στο συνασπισμό, ο οποίος έχει δημιουργηθεί».

«Θεωρούμε ότι ο πατριωτικός άνεμος ο οποίος πνέει από τη Σουηδία μέχρι την Ιταλία, θα πρέπει να φτάσει και στην Κύπρο στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές», κατέληξε.

Η Ιταλία είναι μια φίλη ευρωπαϊκή χώρα «και θα έπρεπε η αντιμετώπιση αυτής της φίλης χώρας από εμάς να ήταν πιο προσεκτική», είπε ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, σε δηλώσεις του στη Βουλή για την νικήτρια των ιταλικών εκλογών Τζόρτζια Μελόνι .

«Να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου διότι κανένα πολιτικό κόμμα και κανένας πολιτικός δεν τόλμησε να δώσει συγχαρητήρια στην νικήτρια των ιταλικών εκλογών και συνειρμικά με αυτό τον τρόπο να θέτει υπό απαξίωση, ίσως και αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος στην Ιταλία», πρόσθεσε, εκφράζοντας τα δικά του συγχαρητήρια.

«Κανένας λαός δεν είναι στο σύνολο του φασίστας ούτε ακροδεξιός», είπε.

Πηγή: ΚΥΠΕ 
 

Keywords
Τυχαία Θέματα