«Θέμα εθνικής ασφάλειας η υγεία του Ερντογάν»

Η κατάσταση της υγείας του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποτελεί θέμα εθνικής ασφάλειας, δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Είναι ζήτημα κρατικής ασφάλειας να ζητήσουμε έκθεση για την υγεία του Ερντογάν. Έκθεση υγείας από ανεξάρτητο ίδρυμα και να την κάνει αμέσως», είπε ο Κιλιτσντάρογλου.

AK Parti’nin ileri gelenleri “Anayasanın ilk dört maddesinin değişmesini” talep ediyor; Erdoğan, benim söylediğimi zannediyor. Artık sağlık raporu istemek, bir devlet güvenliği

meselesi haline gelmiştir. Erdoğan, bağımsız bir kuruluştan, sağlık raporu almalıdır, hem de hemen!

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) October 6, 2021

Ο συντάκτης του άρθρου στο Foreign Policy σχετικά με την υγεία του Τούρκου προέδρου, Στήβεν Κουκ, είπε στον ιστότοπο Ahval σε ένα podcast ότι ο Ερντογάν φαινόταν «θλιμμένος» κατά καιρούς και ότι υψηλόβαθμος συνεργάτης του Τούρκου προέδρου έλαβε οδηγίες ώστε να συντονίσει τις προσπάθειες, προκειμένου να αποκρύψει την επιδείνωση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Να σημειωθεί ότι τις προάλλες ο Ερντογάν, πήγε για μπάσκετ σε γήπεδο και αφού ανέβασε το σχετικό βίντεο, έγραψε «η άσκηση είναι πολύ σημαντική για την υγεία. Προσπαθώ να γυμνάζομαι τρεις ημέρες την εβδομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα