Θέμα ενοποίησης των δήμων συζήτησαν οι Δήμαρχοι Λάρνακας-Λειβαδιών

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, στα Γραφεία του Δήμου Λιβαδιών συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και υπηρεσιακών, με τον Δήμαρχο Λιβαδιών Μάριο Αρμένη.

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει πως «κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διαφορά θέματα που αφορούν την επικείμενη ενοποίηση των Δήμων Λάρνακας – Λιβαδιών και του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης, στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Σημειώνεται ότι «οι δυο Δήμοι συνεργάζονται στενά τα τελευταία 3 χρόνια με αποτέλεσμα η συνεργασία αυτή να έχει καταστήσει την ενοποίηση ακόμα πιο έτοιμη».

Ο

Δήμαρχος Λιβαδιών ενημέρωσε τον Δήμαρχο Λάρνακας για διάφορα θέματα όπως τα τρία μεγάλα έργα που έχουν προγραμματιστεί, την ανάπλαση του πυρήνα του Δήμου Λιβαδιών (κέντρο του Δήμου), τη δημιουργία περιβαλλοντικού πάρκου στην περιοχή «Πανέρκας» και τον εξωραϊσμό των αντιπλημμυρικών καναλιών από τον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα μέχρι τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται, «συζητήθηκε ο προγραμματισμός και η ωρίμανση νέων έργων και η διεκδίκηση ανάλογων κονδυλίων».

Τέλος, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι «η άριστη συνεργασία των δύο Δήμων θα συνεχιστεί συμπεριλαμβάνοντας πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες».

Πηγή:ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα