Θέλει τον Βλαχοδήμο για αντί-Όμπλακ η Ατλέτικο Μαδρίτης

Την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, τον οποίο και προορίζει για αντικαταστάτη του Γιαν Όμπλακ για την νέα αγωνιστική περίοδο φέρεται να εξετάζει η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

Στα προημιτελικά του Champions League προκρίθηκε η Μπενφίκα, η οποία άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού τον Άγιαξ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποτελεί έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, αυτής της πορείας

των «αετών» της Λισσαβόνας, με τον ίδιο να αποτελεί τον πρώτο Έλληνα τερματοφύλακα που περνάει στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έπειτα από τον Διονύση Χιώτη και το έπος του ΑΠΟΕΛ το 2012.

Όπως όλα δείχνουν ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, το προσεχές καλοκαίρι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Σύμφωνα με τα γερμανικά «GOAL» και «Spox», η Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Μπενφίκα, ωστόσο δεν αποκλείεται σε περίπτωση που η ομάδα της Μαδρίτης καταθέσει μια δελεαστική πρόταση σε αυτή, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους το προσεχές καλοκαίρι αυτή να σταθεί εμπόδιο.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά δημοσιεύματα ο Σιμεόνε θα κινηθεί για την απόκτηση του Βλαχοδήμου, προκειμένου να καλύψει τυχόν κενό, το οποίο θα προκύψει από αποχώρηση του Γιαν Όμπλακ στο τέλος της χρονιάς.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να αναφερθεί πως το όνομα του Σλοβένου τερματοφύλακα έχει γραφτεί για την Νιουκάστλ, με την αγγλική ομάδα να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την από την υπόθεση του.

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα