Θέλει ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ ο Γιαννιώτας! (βιντεο)

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έστειλε τον ΑΠΟΕΛ στα πλέι-οφ του Champions League και ονειρεύεται ομίλους.

Το χρυσό γκολ του Γιάννη Γιαννιώτα στις καθυστερήσεις του ματς με την Ρόζενμποργκ άνοιξε τον δρόμο στον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League,

που μεταφράζεται οικονομικά τουλάχιστον σε 3 εκατομμύρια ευρώ, που υπό προϋποθέσεις μπορούν ακόμα και να πενταπλασιαστούν αν μπουν στους ομίλους!

Για 6η φορά τα 8 τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ είναι σε ευρωπαϊκούς ομίλους και στον επόμενο γύρο θα μάθει αν θα πάει στο Champions ή το Europa League, με τον Γιάννη Γιαννιώτα να είναι το κεντρικό πρόσωπο στους πανηγυρισμούς, με τον 23χρονο εξτρέμ να κάνει δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση:

«Η ομάδα το πίστεψε. Έβαλε τρία γκολ σε πέντε λεπτά στις καθυστερήσεις. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός για άλλη μία φορά. Μας πίστεψε μέχρι το τέλος. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.Δεν το πιστέψαμε στο 90’. Το πιστέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο στη Νορβηγία. Στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού και του κόσμου θα τα καταφέρουμε. Η γκολάρα του Εφραίμ στο πρώτο ματς μας έδωσε φτερά. Το κεφάλαιο Ολυμπιακός έχει κλείσει. Είμαι στον ΑΠΟΕΛ. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον ΑΠΟΕΛ ξανά και να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα