Θέλει να γράψει ιστορία στο ΓΣΠ ο Ρονάλντο

Πολύ σημαντικό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Φυσικά είναι και για την ομάδα του, τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού με νίκη θα πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στο ΓΣΠ.

Αν σκοράρει, θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που θα σκοράρει πάνω από 17 γκολ

σε ένα ημερολογιακό έτος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ρεκόρ του Ρονάλντο είναι τα 16 γκολ, όσα έχει και φέτος, κάτι που πέτυχε και τη χρονιά 2015. Ο Πορτογάλος σκόραρε κατά σειρά σε βάρος της Σάλκε 3, τον Φλεβάρη του 2015 (ένα εκτός και δυο εντός) και Γιουβέντους 2 (ένα εντός και ένα εκτός). Σκόραρε, επίσης, στους ομίλους της χρονιάς (2015) 5 κόντρα στη Σαχτάρ (3 εντός και 2 εκτός) και 6 κόντρα στη Μάλμε (2 εκτός και 4 εντός). Σύνολο τη χρονιά αυτή 16.

Για φέτος, την αρχή έκανε τον Απρίλη του 2017 κόντρα στην Μπαγερν, όταν συνολικά και στους δυο αγώνες πέτυχε 5. Ακολούθησε η Ατλέτικο Μαδρίτης με 3 γκολ και η χρονιά έκλεισε στον τελικό με τη Γιουβέντους, όπου πέτυχε 2 γκολ. Φέτος στους ομίλους πέτυχε μέχρι στιγμής 6 γκολ. 2 με ΑΠΟΕΛ, 2 με Ντόρτμουντ και δυο με Τότεναμ, ένα εντός και ένα εκτός. Σύνολο φέτος, για την ώρα, 16.

Τώρα στο ΓΣΠ θέλει να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που θα σπάσει το φράγμα των 16 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα