Θάνατος Στυλιανού: Εκτός πατρικού τα 2 αδέλφια του - Τι ζητεί η οικογένεια

Αίτημα για να δοθούν σε ανάδοχη οικογένεια τα δυο αδέλφια του Στυλιανού θα εξετάσει το Δικαστήριο. Τα αδέλφια του άτυχου 15χρονου, που ξεψύχησε στην μάντρα του πατέρα του και που η ιστορία του συγκλόνισε την Κύπρο, παραμένουν σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου σε κρατική στέγη, μακριά απ’ το πατρικό τους.

Το επαρχιακό Δικαστήριο ανανέωσε το διάταγμα της προσωρινής κηδεμονίας των άλλων δυο ανήλικων παιδιών της οικογένειας και έτσι θα φιλοξενούνται σε κρατική στέγη μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου, ημερομηνία κατά την οποία

εκπνέει το νέο διάταγμα. Παράλληλα, εκκρεμεί αίτημα από την νονά του 15χρονου όπως γίνει ανάδοχη οικογένεια για τα δυο ανήλικα.

Απ’ την άλλη πλευρά, οι γονείς μέσω δικηγόρου θέτουν αίτημα όπως επιστρέψουν άμεσα τα δυο τους παιδιά σπίτι και στο σχολείο τους. Το Δικαστήριο, όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα, έδωσε οδηγίες για άμεση αποκατάσταση του σπιτιού και να επιστρέψουν τα παιδιά άμεσα στο σχολείο τους.

Την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η έρευνα από πλευράς Αστυνομίας, ενώ σ’ εξέλιξη βρίσκεται και η ανεξάρτητη έρευνα που διεξάγει η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα