Θανατική ανάκριση Θανάση: Άρρωστος ο Σταυριανός, δεν θα παραστεί

Συνεχίζεται σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού η θανατική ανάκριση για τον 26χρονο αδικοχαμένο εθνοφρουρό, Θανάση Νικολάου.

Σήμερα, μετά από αίτημα της Νομικής Υπηρεσίας, έχει προγραμματιστεί να καταθέσει ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός, ο οποίος θα αντεξεταστεί από την δικηγόρο της οικογένειας στις 11 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα για τους μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε ενώπιον Δικαστηρίου, ο ιατροδικαστής δεν θα εμφανιστεί λόγω ασθένειας. 

Διαβάστε

επίσης: Ολοκληρώθηκε μετά από 4 ώρες η θανατική ανάκριση-Τετάρτη η μαρτυρία Σταυριανού

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός είχε αποφανθεί ότι ο θάνατος του Θανάση Νικολάου, που εντοπίστηκε νεκρός κάτω από το γεφύρι της Άλασσας στις 29 Σεπτεμβρίου 2005, οφειλόταν σε αυτοχειρία, κάτι που ανέτρεψαν τα τελευταία πορίσματα, μετά την εκταφή των οστών του εθνοφρουρού. Αίτημα του δικηγόρου του κ. Σταυριανού για να παρακολουθήσει την διαδικασία, ως ενδιαφερόμενο μέρος, απορρίφθηκε σε προηγούμενη διαδικασία.

Η οικογένεια του εθνοφρουρού είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της προς την εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας, η οποία ζήτησε να καταθέσει ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός.

Διαβάστε επίσης: Ένταση στη θανατική ανάκριση για Θανάση- Δυσαρέσκεια για κατάθεση Σταυριανού

Διαβάστε ακόμη

Υπόθεση Θανάση: Ζήτησε προστασία από την Αστυνομία ο Σταυριανός
Keywords
Τυχαία Θέματα